Menu

Bankieren op afstand, altijd en overal

Wilt u altijd en overal uw rekeningen, leningen, spaargeld, beleggingen en verzekeringen beheren? Dat kan dankzij bankieren op afstand.

Veiligheid is onze prioriteit

Welk kanaal u ook kiest – Easy Banking of Self banking – alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om uw omgeving maximaal te beschermen. Uw transacties zijn dus sterk beveiligd. En tegelijk blijft het systeem zeer flexibel in gebruik.

Dezelfde eenvoudige vormgeving

Welk kanaal - smartphone, telefoon, internet ... - u ook kiest, u komt altijd in dezelfde soort omgeving en vormgeving terecht, zodat u snel vindt wat u zoekt. Uw rekeningen raadplegen, betalingen verrichten, geld overboeken, spaargeld, verzekeringen of leningen beheren … U doet het in alle eenvoud.

Zoomit

Ontvang uw facturen en loonstroken rechtstreeks op uw computer of smartphone, en betaal facturen met één muisklik via een vooraf ingevulde Europese overschrijving. Zoomit is een handige en gebruiksvriendelijke dienst, die er ook voor zorgt dat u belangrijke facturen nooit meer vergeet te betalen.

Easy Banking App

Log in op uw bank via een eenvoudige en gratis app: de Easy Banking App. Tik en swipe uw weg door uw verrichtingen en rekeningen ... De unieke identificatie van uw toestel zorgt voor een hoge beveiliging.

Online rekeninguittreksels

U wint een pak tijd dankzij de online rekeninguittreksels. U kunt ze tot 10 jaar later raadplegen, waar u ook bent, vierentwintig uur per dag en elke dag van de week. En dat in alle veiligheid. Het formaat is makkelijk af te drukken en goed leesbaar.

IBAN

IBAN is uw Europese rekeningnummer dat uw internationale betalingen heel wat vereenvoudigt. Zo garandeert IBAN dat betalingen in euro in de hele SEPA-zone op dezelfde manier uitgevoerd worden zoals dat gebeurt in uw eigen land!

Kaartlezer

Met uw kaartlezer en bankkaart van BNP Paribas Fortis bent u helemaal klaar voor de Easy Banking App!