Menu

Flagship

Meer dan een kantoor, een leefruimte

Het leven zoals het is in uw bank

Easy Banking Web, Easy Banking App, Self’ Banking … Uw bank ondersteunt u waar u bent, daar waar u het nodig hebt, wanneer u het nodig hebt. Vandaag gaat u naar uw kantoor om raad te krijgen of producten te onderschrijven. Met onze Flagships gaan wij nog een stap verder, het zijn kantoren 2.0 die u meer diensten aanbieden dan u voor mogelijk houdt.

Elke Flagship is hoofdzakelijk een plaats voor het leven zoals het is. Uw leven. Dankzij onze open ruimte, onze digitale ‘Innovation Wall’, ons interactief aanbod, vindt u in onze Flagships een onuitputtelijke bron van inspiratie om uw leven te verbeteren, zowel professioneel als privé.

Dagelijks bankieren? Uiteraard!

In elke Flagship beantwoordt een professioneel team al uw bancaire vragen. Zij ontvangen u en helpen u in uw zoektocht naar de beste oplossingen op het gebied van dagelijks bankieren, beleggen, sparen of verzekeren. Uw Flagship is en blijft dan ook een bankkantoor. Voor dagelijks bankieren en het leven zoals het is, kunt u dus altijd terecht in uw Flagship!

Voor en door de mensen

Onze Flagship is er voor u. Met de start van ons kantoor 2.0 versterken we onze verbondenheid met de lokale gemeenschap. Zo tonen we op de interactieve schermen van de Innovation Wall doorlopend informatie over het lokale ondernemersleven en wat er te doen is in de regio. Zo vindt iedereen zijn gading in het Flagship. In het interieur vindt u zelfs meubilair ontworpen door lokale designers. Kom gerust eens op ontdekking.

Reserveer uw ‘Book &Work’-ruimte …

U zoekt een vergaderruimte om een klant te ontvangen of een presentatie te geven? Of een plek in de stad om kort even bij te werken of uw mails te checken? Elke Flagship beschikt over online reserveerbare vergaderruimtes. Comfortabel, ergonomisch en uitgerust met de meeste recente technologie. Een plaats waar u efficiënt vergadert in een professionele omgeving. U wilt er één reserveren? Klik op de link hieronder en ontdek de beschikbare ruimtes op de dag en het uur naar uw keuze.

Ontdek één van onze flagships …

De Innovation Wall

Onze LED-wall laat u toe om lokale partners, professionele producten of artiesten te ontdekken. Interactief en gebruiksvriendelijk, met de aanraakschermen bent u zo op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in uw stad. Het Flagship is een plaats voor het leven zoals het is. Ervaar zelf de mogelijkheden en kom hem ontdekken.

Het Phygital Lab

Technologie evolueert razendsnel. Denk maar aan 3D-printing of virtuele realiteit en de impact op ieders leven, professioneel of particulier. In uw Flagship houden wij de vinger aan de pols, de nieuwste technologieën komen aan bod, digitaal en fysiek vloeien perfect in elkaar over. Profiteer ook van onze workshops, georganiseerd in onze evenementenzaal. Omdat het Flagship ook een bron van inspiratie moet zijn. U komt toch ook?

De Innovation Library

In een leefomgeving mag een digitale bibliotheek niet ontbreken. Via tablets ontdekt u boeken en teksten die u wegwijs maken in de meest recente trends en innovaties. Als particulier bent u weer helemaal bij en de gevestigde ondernemers en de starters beschikken over de noodzakelijke informatie om de aanpak van hun beroepsactiviteit te boosten. U wilt toch ook helemaal mee zijn? Kom vandaag nog naar uw Flagship.

Kinderen welkom

De Digital Kids Corner is er voor alle kinderen, een plaats om hun creativiteit bot te vieren.

Een groot aanraakscherm laat hen toe te schrijven of te tekenen. Er zijn ook videogames, interactieve robots en tablets met inhoud aangepast aan hun leefwereld. Waar wacht u nog op om hen te laten kennismaken? Zij zullen u graag vergezellen bij uw bezoek aan de bank.

Co-working

U zoekt een plek waar het mogelijk is om op afstand te werken, voor een korte tijd, tussen twee afspraken in? Dat kan in uw Flagship! Wij hebben aangepaste ruimtes met internetverbinding en de nodige ergonomische inrichting.

Alles wordt in het werk gesteld om het leven voor u te vereenvoudigen. En, wie weet, twee personen die een zelfde werkplek delen, hebben alle kansen om opportuniteiten te vinden om samen te werken. Waar wacht u nog op om ons een bezoek te brengen?

Meer weten?

U wilt het kantoor 2.0 en de vele diensten die er worden voorgesteld ontdekken? Bezoek ons onmiddellijk. Er zijn reeds meerdere Flagships:

  • Brussel : Bolwerksquare 9, 1050 Elsene
  • Gent : Zonnestraat 2, 9000 Gent