Menu

Easy Banking App voor professionals

  • Raadpleeg uw rekeningen, zakelijk of privé, op uw tablet of smartphone.e
  • Profiteer van een verhoogde veiligheid, waar u de app ook gebruikt.
  • Meld u aan met uw wachtwoord of vingerafdruk.

Uw bank is mobieler dan ooit

Dankzij de Easy Banking App hebt u vanop uw mobiele toestel (iOS en Android + Windows) altijd en overal toegang tot uw rekeningen, kaarten en beleggingen. De app is perfect afgestemd op de bedrijfswereld. U voert bovendien vlot stortingen (voor een gelimiteerd bedrag) uit en communiceert makkelijk met de bank.

Veilig en makkelijk

Uw bank altijd binnen handbereik hebben... is dat wel veilig? Absoluut, want wij doen al het mogelijke om complete veiligheid te kunnen garanderen! Wanneer u de applicatie voor het eerst gebruikt, moet u uw toestel met de kaartlezer laten verifiëren en een wachtwoord kiezen. Voortaan herkent de app het gebruikte toestel vanzelf en logt u in met enkel uw wachtwoord of uw vingerafdruk. In enkele seconden bent u klaar om de app veilig te gebruiken. Dat geldt voor uw zakelijke én uw privé-rekeningen.

Merkt u iets ongewoons op? Stelt iemand u vragen in naam van de bank? Geef nooit antwoord en neem meteen contact met ons op.Meer weten?

Beheer uw dagelijkse verrichtingen

Wilt u weten of uw klanten betaald hebben? Of even nagaan of er voldoende geld op uw rekening staat voor een bepaalde uitgave? Een overschrijving doen ? Een factuur betalen? Een begunstigde toevoegen? Easy Banking App biedt u, als professional, heel wat mogelijkheden om uw dagelijkse bankzaken te vereenvoudigen, waar en wanneer u maar wilt.

Uw beleggingen raadplegen

Als belegger volgt u de evolutie van uw beleggingen en weet u graag wanneer een bepaalde belegging een interessant rendement biedt. En omdat u niet steeds aan het computerscherm gekluisterd kunt zijn, bekijkt u met de Easy Banking App de status van uw beleggingen wanneer het u uitkomt.

In contact met uw bank

Vlot communiceren met uw bankkantoor of uw adviseur: ook dat hoort bij uw dagelijkse bankzaken. Dankzij Easy Banking beschikt u over directe lijnen. Zo hebt u meteen de juiste persoon te pakken, op het juiste moment. U stelt uw vragen of geeft opdracht om bepaalde verrichtingen uit te voeren. Overal en op elk moment.

Op smartphone of tablet

Android, iOS of Windows: de Easy Banking App is beschikbaar in de verschillende stores. In slechts enkele klikken installeert u de app, laat u uw toestel eenmalig verifiëren voor de veiligheid in gebruik en profiteert u van uw mobiele bankkantoor. De applicatie is volledig aangepast aan de toestellen van vandaag.

Meer weten?

U leest hier meer over in de verschillende documenten die we voor u selecteerden.