Menu

Veiligheid & Easy Banking App

De veiligheid van uw gegevens is onze prioriteit  

Wanneer u Easy Banking App gebruikt, garanderen eenvoudige en concrete procedures de veiligheid van uw persoons- en bankgegevens. Twee voorbeelden:

  • Om toegang te hebben tot Easy Banking App moet u een persoonlijk Easy Banking-profiel aanmaken. Zo zijn uw gegevens optimaal beveiligd.
  • U voert een verrichting uit op Easy Banking App en u vergeet uit te loggen? Uw verbinding wordt automatisch verbroken na 5 minuten inactiviteit.

Bovendien vragen wij u nooit vertrouwelijke informatie (pincode, M1- of M2-handtekening, itsme-code, paswoord voor Easy Banking enz.) per telefoon of e-mail.

Enkele tips om uw paswoorden te kiezen en te beveiligen

Maak het niet al te makkelijk en kies niet voor '12345' wanneer u een paswoord aanmaakt. Een sterk paswoord bestaat uit speciale tekens, cijfers, grote en kleine letters. Een voorbeeld: 'mijnZoonVerjaartindezomer2004'.

Algemeen:

  • Schrijf uw paswoorden nergens op.
  • Vertel ze aan niemand. We vragen uw paswoorden nooit per telefoon of e-mail.
  • Verander uw paswoorden meermaals per jaar.

Easy Banking App is compatibel met de recentste nieuwigheden qua veiligheid! U kunt in uw mobiele bank inloggen met uw digitale vingerafdruk (Touch ID op iOS/fingerprint op Android) en zelfs met gezichtsherkenning (Face ID op iOS).

Sneller en veiliger online bankieren  

U kunt nu nog eenvoudiger overschrijvingen doen in Easy Banking App!

Onze tips om onlinefraude te vermijden  

Wat zijn de meest voorkomende valstrikken op internet? Hier enkele praktische tips om onlinefraude te vermijden en te reageren als u meent er het slachtoffer van te zijn.