Menu

Onze kantoren

Welkom in onze kantoren op afspraak, tot 20 uur 

Omdat we allemaal tegen de klok racen, gaan de deuren van onze kantoren open van maandag tot vrijdag van 9u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u op afspraak. Daarnaast zijn onze grootste kantoren open zonder afspraak op donderdag tot 20u en op zaterdagochtend.

Er is altijd wel een kantoor bij u in de buurt

Met bijna 800 kantoren in heel België komen onze adviseurs tegemoet aan uw huidige en toekomstige behoeften, wanneer u dat het beste past, met of zonder afspraak.

De expertise van uw adviseur

Wilt u graag begeleid worden bij de aanvraag van een lening, de herziening van uw verzekeringen of uw intekening op een belegging? Onze adviseurs komen op afspraak tegemoet aan uw huidige en toekomstige behoeften.

Kunt u niet langsgaan in een kantoor?

De adviseur van het Easy Banking Centre zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur en bieden u ook hun expertise aan.

Ontdek onze flagships!

Onze kantoren worden leefruimtes.

Elke Flagship is hoofdzakelijk een plaats voor het leven zoals het is. Uw leven. Dankzij onze open ruimte, onze digitale ‘Innovation Wall’, ons interactief aanbod, vindt u in onze Flagships een onuitputtelijke bron van inspiratie om uw leven te verbeteren, zowel professioneel als privé.

Ontdek één van onze flagships …