Menu

Easy Banking Web

Regel uw dagelijkse bankzaken

Uw rekeningsaldo nakijken, een overschrijving doen, een nieuwe rekening openen of een spaarabonnement nemen: het kan voortaan waar en wanneer u maar wilt.

Beheer uw beleggingen

Log in om het rendement en de schommelingen van uw beleggingen te volgen, effecten te kopen en te verkopen en nieuwe aanbiedingen voor uw portefeuille te ontdekken.

Controleer uw leningen en verzekeringen

Ga naar uw online bank om uw leningen en verzekeringen te bekijken, een krediet aan te vragen, een simulatie te maken van een verzekeringspremie of een kredietkaart te bestellen.

In contact met uw bank

In één klik kunt u contact opnemen met uw adviseur, een afspraak maken in uw kantoor of per mail informatie over bankzaken ontvangen.

Mijn bank met de steun van een adviseur

Onze adviseurs staan zowel overdag als 's avonds voor u klaar met begeleiding en advies afgestemd op uw verwachtingen, behoeften en toekomstige wensen.

Ook voor mensen met een visuele beperking

U past het letterformaat van de teksten op onze website makkelijk aan via de instellingen van uw browser. Vraag eventueel ook een kaartlezer Comfort Voice in uw kantoor. Dat is een speciale kaartlezer met een groter scherm, duidelijkere toetsen en stembegeleiding.

itsme®, uw digitale identiteit

itsme is een app voor beveiligde digitale identificatie, die al uw verschillende wachtwoorden, gebruikersnamen, kaartlezers én tokens overbodig maakt. Met itsme logt u met 1 code veilig in en ondertekent u verrichtingen op websites en in apps van alle deelnemende partners.

Veiligheid

Online bankieren is eenvoudig en veilig en biedt u heel wat voordelen. Voor uw veiligheid investeren wij in de meest geavanceerde technologieën om u een volkomen betrouwbare bescherming te garanderen.

Nieuw

Uw online en mobiele bank wordt steeds handiger, beter en veelzijdiger. Ontdek alle nieuwigheden

Ik wil Easy Banking Web gebruiken

Houd uw bankkaart en een kaartlezer bij de hand om in te loggen op uw online bank.

Hebt u al toegang tot Easy Banking Web?

Meer weten?

U leest hier meer over in de verschillende documenten die we voor u selecteerden.