Menu

Easy Banking App

Kies voor eenvoud

In 1-2-3 regelt u uw dagelijkse bankzaken met onze banking app. Check uw saldo in de winkel of betaal uw vrienden op restaurant. Online bankieren, dat kan thuis of onderweg, waar en wanneer u wilt. Ook contact opnemen met een expert van de bank doet u in een handomdraai.

Altijd up-to-date

Easy Banking App wordt steeds handiger en veelzijdiger.  Er komen regelmatig nieuwigheden bij om online en mobiel bankieren te vereenvoudigen. Ontdek alle nieuwe mogelijkheden van onze banking app, dan bent u helemaal mee.

Makkelijk downloaden

Download Easy Banking Appvia Google Play of App Store en u kunt direct aan de slag op uw smartphone of tablet. De app is gebruiksvriendelijk, u bent er in geen tijd helemaal mee weg. Dan kunt u maximaal de mogelijkheden benutten, ook voor zoon- of dochterlief.

Apple Pay via Easy Banking App

Betaal sneller en in alle veiligheid met uw Apple-toestellen. Voeg uw bankkaart, Mastercard of Visa toe aan Apple Pay. Makkelijk, veilig en privé betalen in winkels, apps en internet.

Online en mobiel bankieren is veilig bankieren

Mobiel bankieren met onze banking app is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig. De toegang is goed beveiligd met uw geheime pincode, paswoord of digitale vingerafdruk. Daar kunt u op rekenen.

MET EASY BANKING APP GAAT HET VOORUIT

Contact opnemen met een adviseur via Easy Banking App

Concreet volgt u de volgende stappen:

  1. Meld u aan op Easy Banking App.
  2. Klik ‘Bel ons’ in het contactmenu.
  3. Selecteer een onderwerp.
  4. Start uw gesprek.
Op deze manier vermijdt u het keuzemenu en is het niet meer nodig om uw gegevens mee te delen. U wordt onmiddellijk doorgeschakeld naar de juiste persoon die alle informatie over u en uw dossier bij de hand heeft.

Easy Banking App voor tieners

Voor jongeren van 15 tot en met 17 jaar moet het snel en eenvoudig zijn, zo kunnen ze met Easy Banking App zelf hun geld beheren. Onze banking app is speciaal aangepast aan de tieners met bijvoorbeeld strikte limieten voor overschrijvingen of onder nul gaan. Als ouder bent u dan helemaal gerust.

STARTEN MET EASY BANKING APP

In 1-2-3 starten met mobiel bankieren

  1. Installeren: download de gratis app in de App Store of via Google Play.
  2. Activeren: open de app en tik ‘Aan de slag’ om uw profiel aan te maken. Kies uw paswoord en eventueel uw vingerafdruk.
  3. Aanmelden en gebruiken: vanaf nu kunt u zich waar en wanneer u wilt gemakkelijk en veilig aanmelden en starten met mobiel bankieren.
Om aan de slag te kunnen met Easy Banking App, hebt u een Easy Banking Web-contract nodig. U hebt nog geen contract? Start dan nu met uw online aanvraag of neem contact op.

Start met Easy Banking App in 5 stappen (Video)

Gebruik Easy Banking App in alle veiligheid (Video)

Geld overschrijven met Easy Banking App (Video)

Meer weten?

We selecteerden verschillende documenten over Easy Banking App. U kunt ze hier downloaden