Menu

Easy Banking App

Kies voor eenvoud

In 1-2-3 regelt u uw dagelijkse bankzaken met onze banking app. Check uw saldo in de winkel of betaal uw vrienden op restaurant. Online bankieren, dat kan thuis of onderweg, waar en wanneer u wilt. Ook contact opnemen met een expert van de bank doet u in een handomdraai.

Makkelijk downloaden

Download Easy Banking App via Google Play of App Store en u kunt direct aan de slag op uw smartphone of tablet. De app is gebruiksvriendelijk, u bent er in geen tijd helemaal mee weg. Dan kunt u maximaal de mogelijkheden benutten, ook voor zoon- of dochterlief.

Altijd up-to-date

Easy Banking App wordt steeds handiger en veelzijdiger.  Er komen regelmatig nieuwigheden bij om online en mobiel bankieren te vereenvoudigen. Ontdek alle nieuwe mogelijkheden van onze banking app, dan bent u helemaal mee.

Online en mobiel bankieren is veilig bankieren

Mobiel bankieren met onze banking app is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig. De toegang is goed beveiligd met uw geheime pincode, paswoord of digitale vingerafdruk. Daar kunt u op rekenen.

Als u de applicatie voor het eerst gebruikt, moet u één keer met de kaartlezer uw toestel verifiëren en een wachtwoord kiezen. Vanaf dan herkent de app het gebruikte toestel vanzelf en logt u in met uw wachtwoord of uw vingerafdruk. In enkele seconden bent u klaar om de app veilig te gebruiken.

Start met Easy Banking App in 5 stappen (Video)

Gebruik Easy Banking App in alle veiligheid (Video)

Geld overschrijven met Easy Banking App (Video)

Meer weten?

We selecteerden verschillende documenten over Easy Banking App. U kunt ze hier downloaden