Veelgestelde vragen

Menu

Online banking

Coronavirus,

wat zijn de recentste ontwikkelingen?

Meer info

Met online banking beheert u uw rekeningen, betalingen en beleggingen helemaal zelf, waar en wanneer u maar wilt. U hoeft geen rekening meer te houden met openingsuren en u hoeft zich niet meer te verplaatsen. Uiteraard blijft uw adviseur altijd beschikbaar met al zijn expertise: u wordt begeleid wanneer u het zelf wenst. De keuze is aan u.

Veilig online

Als u met uw smartphone, tablet of computer uw saldo raadpleegt, een overschrijving uitvoert, betaalt, uw rekeninguittreksels bekijkt ... Dan is en gebeurt dat veilig. Want bij het gebruik van Easy Banking App en Easy Banking Web, garanderen verschillende procedures de veiligheid van uw persoons- en bankgegevens.

Ontdek hoe uw veiligheid wordt gegarandeerd op Easy Banking Web en Easy Banking App en hoe u online fraude vermijdt. Uw online veiligheid wordt ook ondersteund door de nieuwste technologieën.

Gaat u ook digitaal? Wij begeleiden u

PSD2: een richtlijn om u te beschermen

De nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten (PSD2) is ook in België van toepassing. Ontdek hoe deze richtlijn het dagelijkse beheer van uw bankrekeningen eenvoudiger maakt.