Menu

Easy Banking Centre

De adviseurs van het Easy Banking Centre staan op elk moment van de dag en zelfs 's avonds voor u klaar met begeleiding en advies.

Nog beter bereikbaar

De adviseurs van het Easy Banking Centre staan voor u klaar van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. In totaal dus 83 uur per week. Het Easy Banking Centre is bovendien ook bereikbaar op bank holidays, wanneer onze bankkantoren gesloten zijn.

Een menselijke en persoonlijke dienstverlening op afstand

Hebt u een vraag? Wilt u snel geholpen worden? Is uw adviseur in uw vertrouwde kantoor momenteel niet bereikbaar?

Het Easy Banking Centre en ons kantorennetwerk werken perfect samen om u een service op maat van uw behoeften te garanderen.

Uw bank binnen handbereik

Wilt u advies, maar hebt u weinig of geen tijd om langs te gaan in uw kantoor?

Het Easy Banking Centre laat u in zijn expertise delen via zijn advies en dienstverlening. Het helpt u ook om op afstand contact te hebben met uw bank.

De recentste communicatietechnologieën

Wilt u ons contacteren? Of hebt u liever dat wij u contacteren? U beschikt graag over de juiste informatie op het juiste moment, en daarom zetten wij alle digitale communicatiekanalen in: e-mail, sociale netwerken, videocall, chat ...

Bankieren op uw manier met het Easy Banking Centre

Wij zijn er voor élke klant

Neem contact op met onze adviseurs van het Easy Banking Centre op het nummer 02 762 20 00, u krijgt alle begeleiding en advies die u wilt. Makkelijk en handig als u weinig tijd hebt of niet naar het kantoor kunt komen.

  • Bent u klant van Priority Banking? U kunt dan, naast uw adviseur in uw kantoor, ook altijd een beroep doen op onze service Priority Banking by James op het nummer 02 433 41 69.
  • Bent u cliënt van Private Banking? Naast uw Private Banker kunt u rekenen op de expertise van onze adviseurs Private Banking by James op het nummer 02 433 40 51.
  • Bent u ondernemer? Onze gespecialiseerde adviseurs binnen het Easy Banking Centre zorgen voor een uitstekende service op het nummer 02 433 43 31.

Easy Banking Phone

Via Easy Banking Phone (een met een code beveiligde telefoonlijn) kunt u contact opnemen met onze adviseurs en met hen praten. Bovendien kunnen wij u in alle veiligheid informatie geven. Binnen Easy Banking Phone kunt ook u uw overschrijvingen uitvoeren, verrichtingen op uw rekening(en) raadplegen met de toetsen van uw gsm of uw vaste telefoon, binnen een beveiligde omgeving.

Videocall

Easy Banking Chat