Menu

Cash

Geld afhalen met uw BNP Paribas Fortis bankkaart

  • Standaard kan u tot 625 euro per verrichting en tot 1.250 EUR per week opvragen aan een BNP Paribas Fortis bankautomaat.
  • Bedragen tussen 1.250 en 7.000 EUR: verhoog de limiet van je bankkaart en haal het geld af aan een BNP Paribas Fortis bankautomaat.
  • Bedragen vanaf 7.000 EUR: geef vooraf uw gegevens en het bedrag dat u wilt afhalen door aan het BNP Paribas Fortis-kantoor waaraan uw rekeningen verbonden zijn. U haalt dan het geld op de afgesproken datum af aan het loket van een door u gekozen BNP Paribas Fortis-kantoor.

Reis naar het buitenland gepland?

Snel en makkelijk aan vreemde valuta geraken?

Bestel uw vreemde munten online! Registreer uw gegevens en het bedrag dat u wilt afhalen. U haalt dan het geld op de afgesproken datum af aan het loket van een door u gekozen BNP Paribas Fortis-kantoor.

De Maestro-functie van uw bankkaart gebruiken buiten Europa?

U kunt zelf kiezen of u uw bankkaart activeert of deactiveert voor een bepaalde regio. U regelt dit helemaal zelf in Easy Banking App, de wijzigingen gaan dan onmiddellijk in, ook in het buitenland. Wilt u dit toch liever door ons laten uitvoeren? We helpen u graag! Kom langs in een van onze kantoren of contacteer ons op het nummer 02 762 60 00.

Makkelijker geld storten met Cash deposit

In een Cash Deposit automaat kunt u eurobankbiljetten deponeren. De automaat telt die en stort het bedrag de dag zelf op de gekozen rekening.

  • Toegankelijk van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds, 7 dagen op 7.
  • U kan maximaal 150 biljetten per keer storten maar u kunt uiteraard meerdere stortingen na elkaar uitvoeren.
  • Zeker en snel: U hoeft het geld niet te sorteren, de automaat gaat hun geldigheid na en vraagt u het bedrag te bevestigen. U krijgt vervolgens een ontvangstbewijs. Uw storting verschijnt de dag zelf op uw rekening.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de Cash Deposit machine, u kan dus zoveel stortingen doen als u wil.

Andere cashbehoeften?

Uw petekind treedt in het huwelijksbootje en u wilt hem een bedrag in specifieke coupures schenken? Uw kleinkind wilt zijn overvolle spaarvarken op een rekening storten? Contacteer uw relatiebeheerder of uw kantoor zodat zij u de gepaste oplossing kunnen voorstellen.