Menu

Betalingen

BNP Paribas Fortis voor expats

De bank voor een wereld in verandering

Verrijkend en avontuurlijk. Dat is studeren en werken in het buitenland. Maar het is niet altijd vanzelfsprekend om uw aankomst in alle rust voor te bereiden. Met Europese en internationale instellingen in de buurt en verschillende multinationals en NGO’s is België een geliefd land voor veel expats. Als grootste bank in België wordt BNP Paribas Fortis de partner die u kiest en vertrouwt voor al uw bankzaken. Wat uw noden ook zijn en hoe lang uw verblijf ook duurt, wij hebben voor u oplossingen op maat. Zo vertrekt en komt u aan in alle rust.

Overschrijvingen

Via een overschrijving kunt u betalingen uitvoeren in België en daarbuiten. Hiervoor hebt u enkel het IBAN-rekeningnummer van de begunstigde nodig.

IBAN

IBAN is uw Europese rekeningnummer dat uw internationale betalingen heel wat vereenvoudigt. Zo garandeert IBAN dat betalingen in euro in de hele SEPA-zone op dezelfde manier uitgevoerd worden zoals dat gebeurt in uw eigen land!

Kaartlezer

Met uw kaartlezer en bankkaart van BNP Paribas Fortis bent u helemaal klaar voor de Easy Banking App en Easy Bankng Web!

Online rekeninguittreksels

U wint een pak tijd dankzij de online rekeninguittreksels. U kunt ze tot 10 jaar later raadplegen, waar u ook bent, vierentwintig uur per dag en elke dag van de week. En dat in alle veiligheid. Het formaat is makkelijk af te drukken en goed leesbaar.

Domiciliëring

Doet u vaak betalingen voor verschillende bedragen aan hetzelfde bedrijf? Dankzij de domiciliëring vergeet u nooit meer uw belangrijke facturen te betalen. U geeft uw betalingsopdracht één keer door en daarna gebeurt alles automatisch.

Inkomstendomiciliëring

Op zoek naar de meest efficiënte manier van de storting van uw loon, pensioen of andere inkomsten (werkloosheidsuitkering, kinderbijslag...)? Kies dan voor de domiciliëring. Want dat is praktisch, veilig, gratis en snel.

Doorlopende opdracht

Doet u regelmatig dezelfde betalingen? Met een doorlopende opdracht wint u tijd. U laat op vooraf bepaalde datums op een bepaald rekeningnummer een vast bedrag storten. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Easy Banking

Met Easy Banking kunt u veilig uw rekeningen en kaarten beheren en allerhande transacties online via uw smartphone of tablet uitvoeren. Of u nu in België bent of waar in de wereld dan ook.

Zoomit

Met de gratis Zoomit-functie ontvangt u uw facturen en loondocumenten rechtstreeks in Easy Banking in plaats van per post. Uw facturen worden automatisch ingevuld. U kijkt de overschrijvingen gewoon na en in enkele muisklikken zijn ze betaald!

SEPA

Al uw betalingen naar alle landen van de SEPA-zone (Single Euro Payments Area) verlopen even makkelijk, even veilig en binnen dezelfde tijd als uw betalingen binnen België.

Beveiligde betalingen op het internet

Online een vakantie boeken? Online shoppen? We kopen steeds meer via het internet. Online betalingen zijn niet gevaarlijker dan betalingen in een winkel, maar ze verdienen toch speciale aandacht. BNP Paribas Fortis draagt veiligheid hoog in het vaandel.

Vreemde munten bestellen

Reist u binnenkort naar een land buiten de eurozone? Dan is het altijd nuttig om wat cash geld mee te nemen voor uw eerste aankopen. Zo kunt u alvast een taxi nemen of een hapje eten. Dankzij Forex hoeft u zich hiervoor zelfs niet meer te verplaatsen.