Menu

Online rekeninguittreksels

In één oogopslag

Als u kiest voor online rekeninguittreksels, dan ontvangt u uw uittreksels digitaal via Easy Banking in de vorm van een document in A4-formaat. De rekeninguittreksels in A4-formaat zijn groter en dus duidelijker. Ze geven u alle nodige informatie om uw bankzaken te regelen. U ontvangt ze dagelijks, wekelijks of een keer per maand; u kiest. Deze optie is volledig gratis in Easy Banking.

Eenvoud en efficiëntie

U hoeft uw rekeninguittreksels niet meer te archiveren. Ze worden bewaard en blijven online toegankelijk gedurende tien jaar (of drie jaar na de eventuele afsluiting van de rekening). U kunt u uw uittreksels wanneer u maar wilt online raadplegen, bewaren op uw computer en eventueel afdrukken. Dat maakt het stukken eenvoudiger om uw rekeningen te beheren.

Volledig veilig

Log in op Easy Banking met uw bankkaart en uw persoonlijke code om uw rekeninguittreksels te raadplegen of af te drukken.

Zo stapt u over naar online uittreksels

Ontvangt u uw uittreksels nog niet digitaal maar zou u dat toch graag doen? Volg hieronder de stapjes om uw voorkeur aan te passen in Easy Banking Web. Daarna kan u ze makkelijk bekijken via Easy Banking Web en App.

  • Meld u aan in Easy Banking Web.
  • Ga naar Instellingen > Uittreksels en druk op de knop ‘Uw voorkeur wijzigen’.
  • Selecteer ‘Easy Banking’ en kies hoe vaak en wanneer u uw uittreksels wilt ontvangen.

Zo bekijkt u uw online uittreksels in Easy Banking Web

Meer weten

Wilt u hierover meer weten? U vindt alle informatie in het document dat we voor u selecteerden.