Menu

Online rekeninguittreksels

Eenvoud en efficiëntie

Als u kiest voor online rekeninguittreksels, dan ontvangt u uw uittreksels via Easy Banking in de vorm van een pdf in A4-formaat. Daar blijven ze 10 jaar lang veilig bewaard. Zo kunt u uw uittreksels wanneer u maar wilt online raadplegen, downloaden en eventueel afdrukken. Deze optie is volledig gratis in Easy Banking.

In één oogopslag

De rekeninguittreksels in A4-formaat zijn groter en dus duidelijker. Ze geven u alle nodige informatie om uw bankzaken te regelen. U ontvangt ze dagelijks, wekelijks of een keer per maand; u kiest.

Minder papier

U hoeft uw rekeninguittreksels niet meer te archiveren. Ze worden bewaard en blijven online toegankelijk gedurende tien jaar (of drie jaar na de eventuele afsluiting van de rekening). Dat maakt het stukken eenvoudiger om uw rekeningen te beheren.

Volledig veilig

Log in op Easy Banking met uw bankkaart en uw persoonlijke code om uw rekeninguittreksels te raadplegen of af te drukken.

Uw rekeninguittreksels digitaal ontvangen

Ontvangt u uw uittreksels nog niet digitaal maar zou u dat toch graag doen? Volg hieronder de stapjes om uw voorkeur aan te passen in Easy Banking Web. Daarna kan u ze makkelijk bekijken via Easy Banking Web en App.

  • Meld u aan in Easy Banking Web.
  • Ga naar Instellingen > Uittreksels en druk op de knop ‘Uw voorkeur wijzigen’.
  • Selecteer ‘Easy Banking’ en kies hoe vaak en wanneer u uw uittreksels wilt ontvangen.

Meer weten

Wilt u hierover meer weten? U vindt alle informatie in het document dat we voor u selecteerden.