Menu

Doorlopende opdracht

Belangrijke betalingen automatiseren

Het is waar dat wanneer u zich installeert in een nieuw land u duizenden dingen tegelijkertijd aan uw hoofd hebt. Doet u regelmatig identieke betalingen? Zoals de huur, alimentatie of een abonnement? Met de doorlopende opdracht voeren wij de betaling van een vast bedrag op een vast tijdstip automatisch voor u uit. Zonder dat u zich erover moet bekommeren.

Eén opdracht voor alle betalingen

U geeft uw betaling één keer door en daarna gebeurt alles automatisch. Dat bespaart u iedere maand heel wat tijd.

U hebt controle over uw betalingen

Op elk moment kunt u uw doorlopende opdracht stopzetten. Ook kunt u het bedrag, de datum en de frequentie wijzigen wanneer u maar wilt.

Krijg één maand van uw Premium Pack terugbetaald

Hebt u een Premium Pack? En spaart u gedurende een jaar minstens 50 euro per maand met een doorlopende opdracht? Dan ontvangt u een Premium Bonus. Dat wil zeggen dat wij één maandbijdrage van uw Premium Pack (5,75 euro) terugbetalen.

U wilt wel geld opzij zetten maar denkt daar niet altijd automatisch aan.

Automatisch sparen met het Spaarabonnement

U wilt wel sparen maar het komt er gewoon niet van? Met een Spaarabonnement groeit uw spaargeld automatisch aan, zonder dat u er aan hoeft te denken. Via een doorlopende opdracht laat u op vaste tijdstippen een zelfgekozen bedrag overschrijven van uw zicht- naar uw spaarrekening.