Menu

Ons aanbod op maat

BNP Paribas Fortis is meer dan ooit de bank voor een wereld in verandering. Een wereld waarin u specifieke diensten nodig hebt, afgestemd op uw verwachtingen, behoeften en toekomstige wensen.

Uw bank volgens uw behoeften

Elke situatie is anders, dat staat als een paal boven water. Zeker wanneer het over uw financiën gaat. Daarom bezorgen wij u een oplossing die perfect afgestemd is op uw situatie.

James

Uw adviseur wanneer ú tijd hebt

Stel dat u advies nodig hebt, een aankooporder wilt geven of de status van uw beleggingsfondsen wilt bekijken. Maar u hebt de tijd niet om een afspraak met een adviseur in uw kantoor te maken. Dan kunt u rekenen op James: een gratis dienst die u meteen in contact brengt met een financieel adviseur wanneer alle kantoren gesloten zijn. Een echte partner, wanneer u maar wilt.

Uw plannen

Bouwplannen? Een nieuwe wagen? Uw pensioen voorbereiden? Er bestaan ontelbaar veel redenen om een beroep te doen op uw bank. Bij BNP Paribas Fortis vindt u voor elke situatie producten en diensten, zowel privé als professioneel, waarmee u kunt groeien en met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken.

De diensten van een klassieke bank

Ongeacht de omvang van uw financiën of uw behoeften, bij ons vindt u de rekeningen, kaarten en online diensten die onmisbaar zijn voor het dagelijks beheer van uw geld.