Menu

Private Banking

Wat is Private Banking?

Paribas Private Banking is gespecialiseerd in dienstverlening van het hoogste niveau. We staan ten dienste van vermogende klanten, families en ondernemingen in tal van domeinen, zoals dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten, verzekeringen en - uiteraard - vermogensplanning.

Ondernemers krijgen speciale aandacht dankzij een Duo-relatie. Die zorgt voor een optimaal evenwicht tussen privé- en beroepsleven.

Raadpleeg onze brochure (pdf)

De Private Banking-benadering

Uw specifieke verwachtingen voor uw vermogen realiseren, dankzij een persoonlijke private banker

Eén enkele contactpersoon binnen BNP Paribas Fortis: uw private banker. Hij is uw belangrijkste bron van informatie. Hij geeft advies en voert op eigen initiatief of op uw vraag bepaalde verrichtingen uit. En indien uw vraag buiten zijn expertisedomein valt, is hij de schakel naar andere deskundigen. Familierecht, fiscaliteit, successieplanning, vermogensplanning enzovoort. Private Banking dekt alle domeinen rond het beheer van uw vermogen.

Een ijzersterk engagement

Een sterke band tussen uzelf en Private Banking opbouwen, onderhouden en verstevigen. Dat is ons doel. Wij gaan onze verantwoordelijkheid niet uit de weg en nemen onze brede waaier aan competenties op in een vermogensovereenkomst. U vertrouwt ons uw vermogen toe. Wij vinden het belangrijk dat dat in het volste vertrouwen gebeurt. De vermogensovereenkomst vermeldt eveneens de aard van de tegoeden die u aan BNP Paribas Fortis toevertrouwt, de beschikbare producten en diensten (en hun tarieven) en het type overeenkomst dat u sluit (discretionair beheer of adviserend beheer).

Kwalitatieve en terugkerende informatie

Uw vermogen aan ons toevertrouwen, betekent niet dat u blindelings anderen uw tegoeden laat beheren. Dankzij Invest News, Vision en andere Private Banking Alerts kunt u het werk opvolgen dat uw private banker voor u doet. U blijft ook op de hoogte van de conjunctuur én u krijgt toegang tot het advies van gespecialiseerde deskundigen van wereldniveau.

Als lid van Private Banking wordt u ook regelmatig uitgenodigd op evenementen, sportwedstrijden of voorstellingen.

Wie zijn onze private bankers?

Uw private banker is uw unieke aanspreekpunt binnen de bank. Hij kent uw vermogen en uw visie op korte, middellange en lange termijn en gebruikt zijn expertise om die te optimaliseren. Daarnaast bezorgt hij u kritische analyses van de economische situatie. Zo helpt hij u te kiezen voor de oplossingen die het best bij uw situatie passen.

Uit zijn analyses vloeit een vermogensbalans voort. Daarin staan onder andere de parameters voor de opbouw van uw vermogen, de onderliggende structuur ervan, de voorspelde vermogensharmonisatie en een efficiënt evenwicht tussen de verschillende elementen die uw vermogen vormen. U ontvangt regelmatig rapporten, zodat u met kennis van zaken verbeteringen kunt aanbrengen.

Bovendien kunt u steunen op de betrouwbaarheid van een internationale groep en haar vele deskundigen.

Interesse in de diensten van een private banker? Dan hoeft u alleen nog te kiezen tussen klassieke Private Banking en Private Banking by James, nu nóg toegankelijker dankzij de verhoogde aanwezigheid op de digitale netwerken.

Onze deskundigen nemen de financiële markten onder de loep

Wie aan vermogensbeheer denkt, denkt ook aan een specifieke benadering van de financiële markten. Dankzij de expertise van uw private banker, maar ook van tal van deskundigen met wie hij u in contact brengt (zoals estate planners, fiscalisten, specialisten in familierecht enzovoort) bent u zeker dat u de financiële markten optimaal benadert en er uw tegoeden correct beheert.

Uw private banker kan ook vertrouwen op een netwerk van deskundigen die rechtstreeks verbonden zijn aan de groep BNP Paribas Fortis, bijvoorbeeld wanneer u een vraag hebt over de aankoop van vastgoed in het buitenland, de oprichting van een liefdadigheidsstichting waarvan de activiteiten op een ander continent plaatsvinden, enzovoort.

Professionele klanten kunnen eveneens een beroep doen op twee verschillende deskundigen om hun privévermogen en professionele vermogen zo optimaal mogelijk te beheren. Die twee deskundigen staan uiteraard voortdurend met elkaar in contact om beide rendementen te optimaliseren. Zo bewaren zij een perfect evenwicht tussen uw privé- en beroepsleven.