Menu

Priority Banking

Bij Priority Banking staat u op de eerste plaats!

Hebt u minstens 85.000 euro aan spaar- en/of beleggingsproducten? Dan kunt u genieten van de expertise van onze adviseurs van Priority Banking. Dankzij een service die volledig aan u is gewijd, haalt u het meeste uit uw beleggingen, optimaliseert u uw pensioenplanning, krijgt u advies over successieplanning en nog veel meer.

Twee adviseurs tot uw dienst

Als klant van Priority Banking geniet u van persoonlijk advies van een Priority-adviseur en een Priority by James-adviseur. De eerste staat tot uw dienst op afspraak in uw kantoor, van maandag tot vrijdag van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. Uw Priority by James-adviseur bereikt u, ook op afspraak, via videoconferentie of telefonisch, elke weekdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

De adviseurs staan er op om een vertrouwensrelatie met u op te bouwen. Ze volgen de evolutie van uw vermogen proactief op en doen een volledige jaarlijkse check-up van uw financiële positie, uw projecten en uw behoeften.

Expertise op het vlak van beleggingen, maar ook nog veel meer

De adviseurs in het kantoor en op afstand volgen uw beleggingen op basis van uw beleggersprofiel en doelstellingen.

Denkt u al aan de toekomst? U geniet ook professioneel advies over de planning en voorbereiding van uw pensioen.

Bovendien helpen ze u, in nauwe samenwerking met interne specialisten, uw successie te plannen, uw verzekeringen te beheren en u te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning of een tweede verblijf in België of in het buitenland.

Privileges voor u en uw gezin

U ontvangt onze newsletters en het Priority-magazine. Daarin vindt u allerhande nieuws over bankzaken, net als interessante tips, met name over de digitalisering van de maatschappij en andere sociaal-economische ontwikkelingen.

U wordt bovendien regelmatig uitgenodigd op VIP-evenementen. Daarnaast geniet u ook van exclusieve kortingen in verschillende winkels, bioscopen, pretparken, hotels ...

Tot slot bieden we u ook toegang tot de onlineticketservice Seaters. Daarmee gaat u met korting (of zelfs gratis) naar sportwedstrijden, concerten en culturele evenementen.

Ontdek de Priority Banking-voordelen in beelden!

Meer weten?

U leest hier meer over in onderstaande brochure: