Menu

Priority Banking

Bij Priority Banking staat u op de eerste plaats!

Wilt u een uniek aanbod genieten? Hebt u minstens 85.000 euro aan spaar- en/of beleggingsproducten? Dan kunt u genieten van de expertise van onze adviseurs van Priority Banking. Dankzij een service die volledig aan u is gewijd, haalt u het meeste uit uw beleggingen, optimaliseert u uw pensioenplanning, krijgt u advies over successieplanning en nog veel meer … In het bijzonder Portfolio Advice: de exclusieve GPS van uw beleggingen.

Twee adviseurs tot uw dienst

Als klant van Priority Banking geniet u van persoonlijk advies van een Priority-adviseur en een Priority by James-adviseur.

De eerste staat tot uw dienst op afspraak in uw kantoor, tijdens de week van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. De tweede bereikt u, ook op afspraak, via videoconferentie of telefonisch, elke weekdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Ze staan er op om een vertrouwensrelatie met u op te bouwen. In het bijzonder door de proactieve opvolging van uw vermogen en door een jaarlijkse check-up van uw financiële situatie, uw projecten en behoeften.

Veel meer dan beleggingsadvies

De adviseurs in het kantoor en op afstand volgen uw beleggingen op basis van uw beleggersprofiel en doelstellingen.

Denkt u al aan de toekomst? U geniet ook specifiek advies over de planning en voorbereiding van uw pensioen.

Bovendien helpen ze u uw successie te plannen, uw verzekeringen te beheren en u te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning of een tweede verblijf in België of in het buitenland.

Privileges voor u en uw gezin

We informeren u uiteraard over bankzaken, maar ook over de wereld van de digitalisering en andere sociaal-economische ontwikkelingen.

Daarnaast geniet u ook van exclusieve kortingen in verschillende winkels, bioscopen, pretparken, hotels ...

Tot slot bieden we u ook toegang tot de onlineticketservice Seaters. Daarmee gaat u met korting (of zelfs gratis) naar sportwedstrijden, concerten en culturele evenementen.

Beleggingstips door experten

Wilt u weloverwogen beslissingen nemen om uw vermogen te beheren? Portfolio Advice, de exclusieve beleggings-gps van BNP Paribas Fortis Priority Banking, en uw Priority-adviseur helpen u de beste route te kiezen voor uw beleggingen.

Ontdek de Priority Banking-voordelen in beelden!

Meer weten?

U leest hier meer over in onderstaande brochure: