Menu

De Ondernemersbank

Want, als ondernemer bent u uniek!

Ondernemen is een écht avontuur! Een avontuur waarin u zich best niet alleen waagt. Daarom heeft BNP Paribas Fortis voor u De Ondernemersbank opgericht. De structuur van deze bank is volledig op maat van het ondernemerschap. Meer dan 2.000 medewerkers, waaronder 900 adviseurs, stellen voor ondernemers hun expertise ter beschikking. Zo geniet u, in uw specifieke situatie, de bijzondere aandacht die u verdient.

Iedereen zijn persoonlijke adviseur

Zo krijgt u altijd oplossingen op maat

Of u nu zelfstandige bent, zaakvoerder van een kmo of een vrij beroep uitoefent, uw behoeften verschillen sterk volgens uw bedrijfsactiviteit. Daarom stelt De Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis u adviseurs voor die gespecialiseerd zijn in:

  • bedrijfsbeheer
  • vrije beroepen
  • zelfstandige activiteiten
  • landbouw

De Ondernemersbank stelt voor u de ideale persoonlijke adviseur ter beschikking. Hij of zij zal u optimaal ondersteunen bij uw specifieke noden en in uw specifieke bedrijfsactiviteit en -sector.

Het DNA van een adviseur bij BNP Paribas Fortis

De adviseur die we aan u voorstellen, is een expert in uw sector. Deze expertise haalt hij uit zijn opleiding, hoofdzakelijk in economische en financiële richtingen, maar ook uit zijn vaak jarenlange beroepservaring. Uw adviseur is uw belangrijkste aanspreekpunt. U bent in goede handen, weet dat al uw vragen en zorgen professioneel zullen behandeld worden door de juiste persoon met de juiste vaardigheden.

Met de experten van de Ondernemersbank kan mijn zaak alleen maar groeien...

Een breed netwerk van experten en partners

U verwacht van uw bank natuurlijk meer dan alleen het beste financiële advies. U wilt ook dat wij onze vaardigheden in verschillende vakgebieden bewijzen om u ook daar de beste oplossingen aan te bieden. Daarom doen we bij BNP Paribas Fortis regelmatig een beroep op experten die zowel intern of extern aan de bank verbonden zijn. Hun deskundigheid heeft betrekking op uiteenlopende onderwerpen, zoals:

  • de acquisitie of de overdracht van ondernemingen
  • overheidssteun
  • verzekeringen
  • ...

Daarnaast werkt De Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis ook nauw samen met notarissen, advocaten en boekhouders van over het hele land. Zo kunnen we u vlot ook heel lokale oplossingen aanreiken. U haalt bovendien ook voordeel uit onze samenwerking met gespecialiseerde partnerbedrijven zoals KPMG, Exact, Total, Xerius ...

Starter? Wij volgen u van héél nabij op

U start uw eigen zaak? Als Starter geniet u onze bijzondere aandacht. Uw persoonlijk adviseur ontvangt u op de bank of komt bij u langs in de zaak. Hij of zij helpt u uw doelstellingen te bereiken en geeft u graag al het bijkomende advies dat u nodig hebt.