Menu

Zelfstandigen

Mis geen enkele opportuniteit

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op maat.

Uw dagelijkse bankzaken efficiënt beheren

U krijgt alle tools die u nodig hebt om uw dagelijkse bankverrichtingen vlot en gemakkelijk uit te voeren. U beheert vanaf nu al uw inkomsten en uitgaven nog efficiënter.

Essential Pro / Flex Pro

2 packs afgestemd op wat u als ondernemer vandaag nodig hebt. Met Essential Pro, krijgt u de essentie voor het dagelijks beheer. Flex Pro is het meest complete en flexibele pack voor al uw specifieke behoeften als ondernemer. meer weten:

Easy Banking Web

Vlot en eenvoudig al uw bankverrichtingen uitvoeren, waar en wanneer u maar wilt. Meer weten ?

Cash Deposit

Uw cash geld zet u liefst zo snel mogelijk op uw rekening. Stort uw eurobiljetten via onze Cash Deposit-automaten, elke dag van de week tussen 6u en 23u. Meer weten?

Betaalterminals

Ontdek ons ruime aanbod van vaste, draagbare en mobiele betaalterminals. Meer weten?

Financieringen

Wilt u een stap vooruit zetten met uw zaak? Dan kunt u alle steun gebruiken. Benut daarom de voordelen van onze financieringsmethodes maximaal:

Voorafbetaling belastingen

Uw belastingen voorafbetalen is niet altijd vanzelfsprekend. Maak gebruik van Bonifisc. U betaalt dit krediet in de loop van het jaar terug.

Investeringen

Met het oog op de toekomst investeert u bijvoorbeeld in een nieuwe machine, IT-materiaal of vastgoed. Dat doet u met een Krediet Op Afbetaling, Investeringskrediet, of Financiële Leasing.

Bedrijfsvoertuigen

Wilt u een bedrijfswagen kopen via een krediet? Dan kiest u uit Financiële Leasing, Renting of een Krediet Op Afbetaling.

Kasbehoeften

Wilt u uw bedrijfscyclus financieren? Of kampt u met een reeks onvoorziene kosten? Dan helpt een Kaskrediet of een Krediet Op Afbetaling u om die behoefte te dekken.

Advies op maat van uw professionele én uw persoonlijke behoeften

Een voltallig team denkt met u mee

Hoe zet u uw vermogen optimaal in voor uw zaak, maar ook voor uw privéleven? Onze experten staan voor u klaar. Uw relatiebeheerder reikt u samen met uw James-adviseur of uw Private Banker de oplossing aan die u nodig hebt. Bijvoorbeeld voor:

  • het optimaal beheer van uw totaal vermogen;
  • de overgang naar een vennootschap;
  • fiscale optimalisatie ;
  • de opbouw van uw pensioen.

Maak vandaag nog een afspraak en krijg advies op maat van uw professionele én uw persoonlijke activiteiten.

CompanyMakers

De oprichting van uw (e)bvba van a tot z

Een digitale oplossing die u de kans geeft om u helemaal op uw activiteit te concentreren, terwijl wij de administratieve formaliteiten opvolgen voor de oprichting van uw (e)bvba.