Menu

Zelfstandigen

Mis geen enkele opportuniteit

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op maat.

Uw dagelijkse bankzaken efficiënt beheren

U krijgt alle tools die u nodig hebt om uw dagelijkse bankverrichtingen vlot en gemakkelijk uit te voeren. U beheert vanaf nu al uw inkomsten en uitgaven nog efficiënter.

Essential Pro / Flex Pro

2 packs afgestemd op wat u als ondernemer vandaag nodig hebt. Met Essential Pro, krijgt u de essentie voor het dagelijks beheer. Flex Pro is het meest complete en flexibele pack voor al uw specifieke behoeften als ondernemer. meer weten:

Easy Banking Web

Vlot en eenvoudig al uw bankverrichtingen uitvoeren, waar en wanneer u maar wilt. Meer weten ?

Cash Deposit

Uw cash geld zet u liefst zo snel mogelijk op uw rekening. Stort uw eurobiljetten via onze Cash Deposit-automaten, elke dag van de week tussen 6u en 23u. Meer weten?

Betaalterminals

Ontdek ons ruime aanbod van vaste, draagbare en mobiele betaalterminals. Meer weten?

Financieringen

Wilt u een stap vooruit zetten met uw zaak? Dan kunt u alle steun gebruiken. Benut daarom de voordelen van onze financieringsmethodes maximaal:

Voorafbetaling belastingen

Uw belastingen voorafbetalen is niet altijd vanzelfsprekend. Maak gebruik van Bonifisc. U betaalt dit krediet in de loop van het jaar terug.

Investeringen

Met het oog op de toekomst investeert u bijvoorbeeld in een nieuwe machine, IT-materiaal of vastgoed. Dat doet u met een Krediet Op Afbetaling, Investeringskrediet, of Financiële Leasing.

Bedrijfsvoertuigen

Wilt u een bedrijfswagen kopen via een krediet? Dan kiest u uit Financiële Leasing, Renting of een Krediet Op Afbetaling.

Kasbehoeften

Wilt u uw bedrijfscyclus financieren? Of kampt u met een reeks onvoorziene kosten? Dan helpt een Kaskrediet of een Krediet Op Afbetaling u om die behoefte te dekken.

Advies op maat van uw professionele én uw persoonlijke behoeften

Een voltallig team denkt met u mee

Hoe zet u uw vermogen optimaal in voor uw zaak, maar ook voor uw privéleven? Onze experten staan voor u klaar. Uw relatiebeheerder reikt u samen met uw James-adviseur of uw Private Banker de oplossing aan die u nodig hebt. Bijvoorbeeld voor:

  • het optimaal beheer van uw totaal vermogen;
  • de overgang naar een vennootschap;
  • fiscale optimalisatie ;
  • de opbouw van uw pensioen.

Maak vandaag nog een afspraak en krijg advies op maat van uw professionele én uw persoonlijke activiteiten.

CompanyMakers

Richt uw BVBA online op in 5 stappen. Een snelle en veilige digitale oplossing die startende ondernemers de kans geeft om zich helemaal op hun activiteit te concentreren, terwijl wij de administratieve formaliteiten opvolgen voor de oprichting van hun bvba. In een paar dagen tijd zorgen we voor opening van bankrekening, oprichtingsakte bij een notaris, activering van het btw-nummer en inschrijving van uw bvba bij de kruispuntbank. Tijd verliezen aan paperassen is verleden tijd!