Menu

Veelgestelde vragen

Juridische beroepen

Uw partner tijdens elke fase van uw loopbaan

Als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder geniet u van een uitgebreide dienstverlening tijdens elke fase van uw loopbaan. Uw persoonlijke adviseur staat altijd voor u klaar met advies op maat. Van bij uw kandidatuur of stage tot aan uw pensioen.

Voor de kandidaat of stagiair

Hebt u uw masterdiploma behaald? Gefeliciteerd! U zet binnenkort uw eerste stappen in de juridische beroepswereld. Voor een vlotte start in deze nieuwe fase, profiteert u van voordelen en aantrekkelijke voorwaarden voor kredieten, zowel zakelijk als privé. Interesse in een voordelige lening voor uw woning of wagen? Lees meer over ons volledige aanbod voor kandidaten en stagiairs van juridische beroepen.

Voor de juridische starter

Voor de opstart van uw kantoor kunt u rekenen op onze volledige dienstverlening. Uw persoonlijke adviseur is een expert en biedt u steeds de beste oplossing aan.

Voor de juridische expert

Uw carrière is in volle bloei. Welke zijn de beste spaar- en beleggingsformules voor u? U ontdekt ze in ons aanbod voor juridische experts. Daarnaast profiteert u ook van ons advies voor u, uw kantoor en uw gezin.

Meer weten?

Wilt u hierover meer weten? U vindt alle informatie in de documenten die we voor u selecteerden.

CompanyMakers

Besloten vennootschap oprichten? Maak het uzelf makkelijk!

Een digitale oplossing die u de kans geeft om u helemaal op uw activiteit te concentreren, terwijl wij de administratieve formaliteiten opvolgen voor de oprichting.