Menu

Aanbod andere vrije beroepen

Uw partner tijdens elke fase van uw loopbaan

Als architect, vastgoedmakelaar of beoefenaar van een ander vrij beroep, geniet u van een uitgebreide dienstverlening tijdens elke fase van uw loopbaan. Uw persoonlijke adviseur vrije beroepen is uw belangrijkste aanspreekpunt en stelt u oplossingen op maat voor. Zo profiteert u steeds van een professionele dienstverlening op maat!

Voor starters van vrije beroepen

U hebt uw studie succesvol afgerond? Proficiat! U kunt nu voluit uw professionele activiteit uitbouwen. Bij ons profiteert u van interessante voorwaarden voor uw leningen, verzekeringen en rekeningen.

Voor vrije beroepen

U bent inmiddels een gevestigde waarde en overweegt om u verder te ontwikkelen. Bij ons vindt u financiële oplossingen op maat van uw behoeften. Ons aanbod van financieringsoplossingen en beleggingen helpt u om uw praktijk verder te laten groeien.

CompanyMakers

Richt uw BVBA online op in 5 stappen. Een snelle en veilige digitale oplossing die startende ondernemers de kans geeft om zich helemaal op hun activiteit te concentreren, terwijl wij de administratieve formaliteiten opvolgen voor de oprichting van hun bvba. In een paar dagen tijd zorgen we voor opening van bankrekening, oprichtingsakte bij een notaris, activering van het btw-nummer en inschrijving van uw bvba bij de kruispuntbank. Tijd verliezen aan paperassen is verleden tijd!

Meer weten?

Wilt u hierover meer weten? U leest hier alles over in de verschillende documenten die we voor u selecteerden.