Menu

Starter in een vrij beroep

Professioneel advies, tips van experten en een groot aanbod financiële oplossingen bij de start van uw carriere als architect, vastgoedmakelaar of in een ander vrij beroep.

Een adviseur expert vrije beroepen staat voor u klaar

Binnen De Ondernemersbank kunt u rekenen op de persoonlijke hulp van uw professionele adviseur. Hij of zij zal voor zowel uw privézaken als voor professionele zaken financieel advies geven op maat van uw situatie en u begeleiden. Zo wordt uw persoonlijke adviseur uw professionele vertrouwenspersoon doorheen uw loopbaan. U geniet eveneens van diensten van externe partners. Een volledig pakket op maat van uw beroepssituatie.

Dagelijks beheer van uw zakelijk vermogen

Ons aanbod:

Dagelijks beheer van uw privé-vermogen

Ons aanbod:

  • Gratis Comfort Pack / Premium Pack gedurende 1 jaar, gratis  Visa Classic-kaart inbegrepen. Uw voordeel: 31,20 EUR (incl. BTW).
  • Kent u onze app Easy Banking? Met deze app kunt u mobiel bankieren met uw smartphone of tablet, waar en wanneer u wilt.
  • Bent u jonger dan 28 jaar? Ons gratis aanbod Hello4You zou u kunnen interesseren.

Financieringsoplossingen

Wilt u uw woning, praktijk of auto financieren?

Geniet persoonlijk advies, voordelige tarieven en krediet op maat van uw praktijk. Wij behandelen uw dossier snel en vlot.

Financiering van de voorafbetaling van uw belastingen

U vermijdt een belastingvermeerdering dankzij Bonifisc, zonder dossierkosten. Uw voordeel: 150 EUR.

Sparen en beleggen met fiscaal voordeel

U kunt nu reeds een belangrijke belastingverlaging realiseren door te investeren in een aanvullend pensioen met het Pension Invest Plan - VAPZ.

Ook als u met uw privévermogen wenst te sparen of beleggen kunnen we u een oplossing op maat voorstellen.

Verzekeringen

Voor uw persoonlijke zekerheid en de bescherming van de bezittingen van de zaak (wagens, cash,...) profiteert u maximaal van onze verzekeringen en geniet u tevens van interessante kortingen op de premies:

Maar uiteraard besteedt u ook aandacht aan uw persoonlijke verzekeringen: