Menu

Veelgestelde vragen

Uw praktijk in volle groei

Een adviseur vrije beroepen staat voor u klaar

Binnen De Ondernemersbank kunt u rekenen op de professionele hulp van uw persoonlijke adviseur. Hij of zij zal de voordelen evalueren van de eventuele oprichting van een vennootschap voor uw activiteit. Daarnaast maakt uw persoonlijke adviseur een volledige en gedetailleerde pensioenanalyse en geeft u professioneel advies over beleggingen in functie van uw beleggersprofiel.

Dagelijks bankieren

Ons aanbod:

Financieringsoplossingen

Geniet persoonlijk advies voor en voordelige voorwaarden op al onze kredietoplossingen, bovendien passen we ze volledig aan aan uw behoeften. Ook zorgen we voor een directe en vlotte afhandeling van uw dossier.

Wilt een woning of een tweede verblijf kopen? Ontdek ons Soepel Woonkrediet of maak een afspraak voor advies op maat en een simulatie van uw krediet.

Sparen en beleggen

Ons aanbod:

Voor uw persoonlijke en professionele behoeften

Een heel team experten en specialisten staat voor u klaar.

Wilt u uw professioneel en uw privévermogen optimaliseren?

Onze experten staan voor u klaar. Uw adviseur expert vrije beroepen zal u, samen met uw adviseur Priority, uw adviseur Priority by James of uw Private Banker, de oplossing voorstellen die het best past voor:

  • het optimale beheer van uw vermogen;
  • de overgang naar vennootschap of de overdracht van uw praktijk;
  • de fiscale optimalisatie;
  • de samenstelling van uw pensioen.
  • Beleggingsadvies en professionele opvolging van uw beleggingen vanaf 50.000 EUR met gratis contract Portfolio Advice. Uw voordeel: 60 EUR.
  • Met de Ster Spaarrekening brengt uw spaargeld meer op en betaalt u minder belastingen. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel geld u op de spaarrekening stort. Ontdek nu ons aanbod!

Ontdek ons specifiek aanbod voor vennootschappen en bedrijfsleiders

  • de Individuele Pensioentoezegging voor de opbouw van een aanvullend pensioen voor de bedrijfsleider, gefinancierd door de onderneming.
  • Pension@work: een groepsverzekering om een aanvullend pensioen te waarborgen voor alle werknemers.
  • Business invest Plan Dual: een verzekering om een bedrag op middellange termijn te beleggen aan een aantrekkelijk rendement met daarboven de mogelijkheid om een vermogen over te dragen naar de aandeelhouder (bijvoorbeeld via een dividenduitkering of een kapitaalvermindering), zelfs op korte termijn.

Verzekeringen

Voor uw persoonlijke zekerheid en de bescherming van de bezittingen van de zaak (wagens, cash,...) profiteert u maximaal van onze verzekeringen en geniet u tevens van interessante kortingen op de premies:

Bescherm het gezinsinkomen tegen het risico van arbeidsongeschiktheid of invaliditeit: met een Verzekering Gewaarborgd Inkomen.

Levenslange zekerheid voor u en uw gezin: Hospitalisatieverzekering Plus.