Menu

De bank voor jongeren

Dankzij ons jongerenaanbod leren jongeren geld beheren: zonder zorgen en in alle veiligheid!

Het Welcome Pack is dé gratis zichtrekening voor jongeren jonger dan 18 jaar met een bankkaart, een prepaidkaart om gemakkelijk hun budget te beheren (vanaf 15 jaar), en toegang tot Easy Banking Web en Easy Banking App voor jongeren vanaf 15 jaar. Jongeren van 18 tot 28 jaar genieten van ons gratis aanbod Hello4You, inclusief prepaidkaart, Visa-kaart* gedurende het eerste jaar gratis, toegang tot hun bankzaken via app en web, en tot de boeiende wereld van Hello bank!.

*Onder voorbehoud van aanvaarding van de aanvraag.

Welcome Pack

Voor jongeren tot 18 jaar

Met het Welcome Pack geniet je kind helemaal gratis van zijn of haar eigen zichtrekening en een herlaadbare prepaidkaart vanaf 15 jaar. De limieten voor geldopvragingen van de bankkaart zijn afgestemd op zijn of haar behoeften en u behoudt gemakkelijk de controle via uw Easy Banking Web/App.

Hello4You

Voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar

Geniet van het beste van twee werelden met de gratis Hello4You zichtrekening. Herlaadbare prepaidkaart, Visa-kaart* gedurende het eerste jaar gratis, toegang tot Easy Banking Web/App , al onze kantoren én de boeiende wereld van Hello bank!. Alles is inbegrepen!

*Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag.

Sparen voor een project

Dankzij onze verschillende gratis spaarrekeningen kun je je geld laten aangroeien met onze voordelige interesten. En je spaarcenten blijven altijd beschikbaar. Wil je nu alvast sparen voor je toekomstige woning? Goed dat je er nu al aan denkt, want naast een hypothecair krediet komen er nog heel wat kosten bij kijken. Dankzij het Woonsparen kun je tussen 18 en 35 jaar speciaal voor dat doel sparen.

Veilig betalen

Wil je graag een grote reis maken? Of op Erasmus vertrekken? De kredietkaart is het eerste jaar gratis en de ideale oplossing om je hotels of vluchten online te reserveren voor je grote vertrek! Het is ook de veiligste oplossing om in het buitenland te betalen. Ben je tussen 15 en 18 jaar? Dan is de herlaadbare betaalkaart echt iets voor jou!

Voor het eerst achter het stuur

Heb je eindelijk je rijbewijs behaald? Proficiat! En heb je graag een financieel duwtje in de rug? Ook dan staat je bank voor je klaar om je te helpen bij de aankoop van je eerste auto of scooter. Vergeet ook je verzekering niet. En als je af en toe met de auto van je ouders rijdt, laat je best ook je naam toevoegen aan hun verzekeringspolis.