Menu

Met u vanaf het begin

Welkom in België!

Hoe verrijkend het ook kan zijn om in het buitenland te studeren of werken; het is niet altijd vanzelfsprekend om uw verblijf voor te bereiden. Door de aanwezigheid van de Europese en internationale instellingen en de vele multinationals en NGO’s is België een bevoorrechte bestemming voor expats. BNP Paribas Fortis is uw partner voor al uw bankzaken. Welke uw behoeften en de lengte van uw verblijf ook zijn, wij hebben een aangepaste oplossing voor u.

Download de brochure (pdf)

Een bankrekening vóór uw aankomst

Op het lijstje van dingen die u moet regelen voor uw aankomst in België, is het openen van een bankrekening wellicht de meest onmisbare. Die hebt u nodig om uw loon te kunnen ontvangen, uw verzekeringen te kunnen afsluiten en voor een hele reeks andere formaliteiten. Waar u ook vandaan komt, u kunt in enkele muisklikken online een bankrekening openen. Zo hoeft u er bij uw aankomst niet meer over na te denken.

Alles-in-één gratis met het Premium Pack

Met het Premium Pack beschikt u gratis over alles wat u nodig hebt voor uw dagelijkse bankzaken. Bovendien profiteert u van een heleboel voordelen tijdens het eerste jaar (gratis ipv. van 6,25 EUR per maand) dat u in België woont. Zo kunt u tot drie zichtrekeningen openen, internationale overschrijvingen doen aan voordeeltarieven, gebruikmaken van verschillende online diensten, meerdere bankkaarten en een MasterCard Gold-kredietkaart (onder voorbehoud van aanvaarding) aanvragen.

Hello4You voor jonge expats

Ben je 18 tot en met 27 jaar? Dan is Hello4You voor jou gemaakt! Dit gratis pakket bevat onder andere een zichtrekening en advies op maat, tot twee bankkaarten om geld af te halen en om te betalen in België en in het buitenland, een herlaadbare betaalkaart en verschillende online diensten.

Een woning huren

Wenst u een woning te huren in België, dan zal de eigenaar u een huurwaarborg vragen, die tijdens de duur van uw huurovereenkomst geblokkeerd wordt. Een daartoe bestemde spaarrekening – gratis – is de oplossing.

Een woning kopen

Als u zich in België zodanig thuis voelt dat u een woning wenst te kopen, dan biedt het Soepel Woonkrediet u als expat tal van voordelen.

Bescherm uzelf, uw gezin en uw goederen

Geniet voordelige condities op een uitgebreid verzekeringsaanbod en profiteer gewoon van het leven, thuis of op de weg, in België en in het buitenland. Problemen? Vertrouw op onze professionals, mannen en vrouwen dichtbij u, uw gezin en uw goederen.

32 gespecialiseerde kantoren voor expats

We zijn nooit veraf. Onze gespecialiseerde kantoren voor expats hebben ruime openingsuren en bieden u aangepaste diensten. Onze meertalige medewerkers kregen een speciale opleiding om aan uw specifieke behoeften tegemoet te komen. Eén medewerker blijft uw vaste aanspreekpunt tijdens de volledige duur van uw verblijf.

Een bank met internationaal bereik

U vindt BNP Paribas Fortis in 80 landen. Het einde van uw verblijf in ons land hoeft dus niet het einde van onze samenwerking te zijn! Wij zijn er altijd voor u, zelfs over onze landsgrenzen heen …