Menu

Beginnende ondernemers

Start met succes uw onderneming!

Uw Adviseur Starters is uw gids voor een vlotte start van uw project: in een traject van één jaar krijgt u advies en ondersteuning. Bij de start van uw onderneming komt heel wat kijken. Reken daarom op de ervaring, het netwerk en de expertise van onze adviseurs. In elke fase van de opstart van uw zaak staan wij aan uw zijde en samen zetten wij uw onderneming op de digitale kaart. Wij helpen u om vlot en eenvoudig te starten.

Stap voor stap succesvol starten

Hoe vlot van start gaan?

Met ons stappenplan geraakt u snel verder, denk maar aan uw businessplan of uw onderneming  makkelijk online oprichten. Ook  voor uw administratie helpen we u graag verder met eenvoudige oplossingen.

Zet de eerste stap!

Betaaloplossingen?

U wilt natuurlijk vlot betalen en betaald worden. Bankkaarten, betaalterminal of e-commerce? Wij zoeken samen met u de best passende oplossing. U krijgt het advies en de tools die uw onderneming nodig heeft.

Meer oplossingen!

Geld nodig?

Een onderneming starten betekent ook financiering aantrekken, zoals een krediet,  crowdfunding of subsidies. Er zijn heel wat mogelijkheden. Uw adviseur wijst u de weg naar een financiering op maat.

Ontdek financieringen!

Bescherming en pensioen

U wilt bij de opstart van uw onderneming toch correct verzekerd zijn? Ondertussen een comfortabel pensioen opbouwen? Profiteer van het advies van uw Adviseur Starters voor verzekeringen en pensioen. Dat loont achteraf.

Meer weten?

Een exclusieve formule om makkelijk vindbaar te zijn via Google

Uw bedrijf online zichtbaarheid geven is een belangrijke, snelle en eenvoudige stap om digitaal te gaan.

Meer weten? Ontdek Google My Business.

Events 

Schrijf u in voor een event in uw regio via bnpparibasfortis.be/events en versterk uw eigen netwerk door de contacten met  ons lokaal netwerk van ondernemers.

Bizcover

Neem alvast een kijkje op bizcover.be, u vindt er heel wat informatie en bruikbare tips voor beginnende ondernemers om vlot te starten.

U wilt kennismaken met uw Adviseur Starters?