Menu

Starters

Start u als ondernemer? Ontdek alle voordelen waarvan u profiteert ter ondersteuning van uw project.

Samen op weg naar een geslaagde start

Zin om een project te starten? Een starterscoach helpt u bij elke stap in de ontwikkeling van uw zaak. Hij kan daarbij rekenen op de steun van een netwerk van experten. Bij de opening van uw rekening krijgt u gedurende een jaar een volledige begeleiding. Hebt u hulp nodig bij de administratieve formaliteiten? Onze partner Securex helpt u stap voor stap.

Uw dagelijkse bank

Profiteer van een gratis professioneel pack gedurende een jaar: Essential Pro of Flex Pro. En krijg toegang tot onze online bank. Met onze betaalterminals gaat uw verkoop sneller. Bent u vaak onderweg? Een tankkaart maakt u het leven eenvoudiger.

Mijn project financieren

U wilt uw project financieren? Ontdek onze oplossingen in onze kredietgids : de klassieke kredieten, maar ook alternatieve financieringsformules zoals crowdfunding en subsidies. Op zoek naar een bedrijfswagen? Dan is Starters Renting precies wat u zoekt.

Verzekeringen voor uw gemoedsrust

Geen enkel bedrijf is immuun voor problemen: brand, een arbeidsongeval, achterstallige facturen enz. Kent u de aanbevolen verzekeringen voor ondernemers? En hebt u ook al aan uw pensioen gedacht?

Deskundige hulp voor een vlotte start

Hoe zorgt u ervoor dat uw project uitgroeit tot een succes? Wij helpen u uw businessplan vorm te geven. Zoekt u deskundige informatie over alles wat met ondernemen te maken heeft? Bizcover, het platform voor ondernemers, biedt u nuttige en inspirerende informatie aan. Hebt u hulp nodig bij de administratieve formaliteiten? Laat u bijstaan door Securex, onze voorkeurspartner voor starters.