Menu

Starters

Start u als ondernemer? Ontdek alle voordelen waarvan u profiteert ter ondersteuning van uw project.

Samen op weg naar een geslaagde start

Zin om een project te starten? Een starterscoach helpt u bij elke stap in de ontwikkeling van uw zaak. Hij kan daarbij rekenen op de steun van een netwerk van experten. Bij de opening van uw rekening krijgt u gedurende een jaar een volledige begeleiding. Hebt u hulp nodig bij de administratieve formaliteiten? Onze partner Securex helpt u stap voor stap.

Uw dagelijkse bank

Profiteer van een gratis professioneel pack gedurende een jaar: Essential Pro of Flex Pro. En krijg toegang tot onze online bank. Met onze betaalterminals gaat uw verkoop sneller. Bent u vaak onderweg? Een tankkaart maakt u het leven eenvoudiger.

Mijn project financieren

U wilt uw project financieren? Ontdek onze oplossingen in onze kredietgids : de klassieke kredieten, maar ook alternatieve financieringsformules zoals crowdfunding en subsidies. Op zoek naar een bedrijfswagen? Dan is Starters Renting precies wat u zoekt.

Verzekeringen voor uw gemoedsrust

Geen enkel bedrijf is immuun voor problemen: brand, een arbeidsongeval, achterstallige facturen enz. Kent u de aanbevolen verzekeringen voor ondernemers? En hebt u ook al aan uw pensioen gedacht?

Deskundige hulp voor een vlotte start

Hoe zorgt u ervoor dat uw project uitgroeit tot een succes? Wij helpen u uw businessplan vorm te geven. Zoekt u deskundige informatie over alles wat met ondernemen te maken heeft? Bizcover, het platform voor ondernemers, biedt u nuttige en inspirerende informatie aan. Hebt u hulp nodig bij de administratieve formaliteiten? Laat u bijstaan door Securex, onze voorkeurspartner voor starters.

CompanyMakers

Richt uw BVBA online op in 5 stappen. Een snelle en veilige digitale oplossing die startende ondernemers de kans geeft om zich helemaal op hun activiteit te concentreren, terwijl wij de administratieve formaliteiten opvolgen voor de oprichting van hun bvba. In een paar dagen tijd zorgen we voor opening van bankrekening, oprichtingsakte bij een notaris, activering van het btw-nummer en inschrijving van uw bvba bij de kruispuntbank. Tijd verliezen aan paperassen is verleden tijd!