Menu

Beginnende ondernemers

Persoonlijke begeleiding

Starters hebben andere noden dan ervaren ondernemers, zoals coaching en een goed netwerk. Daarom geniet u 12 maanden begeleiding door een expert Adviseur Starters, die weet wat het is om een eigen zaak te starten.

Uniek Starter Pack

Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan een krediet alleen. Wij bieden u een volledig Starter Pack met oplossingen, handige diensten en voordelen op maat van beginnende ondernemers. Ook niet-bancaire oplossingen.

Model businessplan

Alles begint bij een goed doordacht businessplan. Dit invulmodel helpt u stap voor stap om een ijzersterk ondernemingsplan op te stellen.

Download uw businessplan

Stap voor stap succesvol starten

Hoe vlot van start gaan?

Met ons stappenplan geraakt u snel verder, denk maar aan uw businessplan of uw onderneming  makkelijk online oprichten. Ook  voor uw administratie helpen we u graag verder met eenvoudige oplossingen.

Zet de eerste stap!

Betaaloplossingen?

U wilt natuurlijk vlot betalen en betaald worden. Bankkaarten, betaalterminal of e-commerce? Wij zoeken samen met u de best passende oplossing. U krijgt het advies en de tools die uw onderneming nodig heeft.

Meer oplossingen!

Geld nodig?

Een onderneming starten betekent ook financiering aantrekken, zoals een krediet,  crowdfunding of subsidies. Er zijn heel wat mogelijkheden. Uw adviseur wijst u de weg naar een financiering op maat.

Ontdek financieringen!

Bescherming en pensioen

U wilt bij de opstart van uw onderneming toch correct verzekerd zijn? Ondertussen een comfortabel pensioen opbouwen? Profiteer van het advies van uw Adviseur Starters voor verzekeringen en pensioen. Dat loont achteraf.

Meer weten?

Een exclusieve formule om makkelijk vindbaar te zijn via Google

Uw bedrijf online zichtbaarheid geven is een belangrijke, snelle en eenvoudige stap om digitaal te gaan.

Meer weten? Ontdek Google My Business.

Events 

Schrijf u in voor een event in uw regio via bnpparibasfortis.be/events en versterk uw eigen netwerk door de contacten met  ons lokaal netwerk van ondernemers.

Bizcover

Onze ondernemersblog Bizcover informeert u over elke nieuwe stap die u als beginnende ondernemer zet. Neem alvast een kijkje en abonneer u op onze nieuwsbrief.

U wilt kennismaken met uw Adviseur Starters?