Menu

Beginnende ondernemers

Met succes een eigen zaak starten

U wilt binnenkort een eigen zaak starten? BNP Paribas Fortis biedt u een uniek Starter Pack aan om u te ondersteunen bij de start van uw onderneming. Bovendien krijgt u als starter advies bij elke belangrijke stap. Uw Adviseur Starters is uw ervaren gids om u als ondernemer succesvol door uw eerste 12 maanden te loodsen. Hierbij kan u vertrouwen op de ervaring, het netwerk en de expertise van onze adviseurs. Meer weten over hoe een eigen zaak starten?

Stap voor stap succesvol starten

Hoe vlot van start gaan?

Met ons stappenplan geraakt u snel verder, denk maar aan uw businessplan of uw onderneming  makkelijk online oprichten. Ook  voor uw administratie helpen we u graag verder met eenvoudige oplossingen.

Zet de eerste stap!

Betaaloplossingen?

U wilt natuurlijk vlot betalen en betaald worden. Bankkaarten, betaalterminal of e-commerce? Wij zoeken samen met u de best passende oplossing. U krijgt het advies en de tools die uw onderneming nodig heeft.

Meer oplossingen!

Geld nodig?

Een onderneming starten betekent ook financiering aantrekken, zoals een krediet,  crowdfunding of subsidies. Er zijn heel wat mogelijkheden. Uw adviseur wijst u de weg naar een financiering op maat.

Ontdek financieringen!

Bescherming en pensioen

U wilt bij de opstart van uw onderneming toch correct verzekerd zijn? Ondertussen een comfortabel pensioen opbouwen? Profiteer van het advies van uw Adviseur Starters voor verzekeringen en pensioen. Dat loont achteraf.

Meer weten?

Een exclusieve formule om makkelijk vindbaar te zijn via Google

Uw bedrijf online zichtbaarheid geven is een belangrijke, snelle en eenvoudige stap om digitaal te gaan.

Meer weten? Ontdek Google My Business.

Ontdek ons Starter Pack

Elke starter krijgt precies wat hij nodig heeft: een adviseur aan zijn zijde en tal van interessante kortingen op tal van bankproducten. Lees meer over ons Starter Pack.

Events 

Schrijf u in voor een event in uw regio via bnpparibasfortis.be/events en versterk uw eigen netwerk door de contacten met  ons lokaal netwerk van ondernemers.

Bizcover

Onze ondernemersblog Bizcover informeert u over elke nieuwe stap die u als beginnende ondernemer zet. Neem alvast een kijkje en abonneer u op onze nieuwsbrief.

U wilt kennismaken met uw Adviseur Starters?