Menu

Starters

Start u als ondernemer? Ontdek alle voordelen waarvan u profiteert ter ondersteuning van uw project.

1. Aanbod van de bank

Start u uw eigen zaak? Met de juiste omkadering verhoogt u uw kans op succes. In ons aanbod voor jonge ondernemers ontdekt u alle kortingen en andere voordelen die u geniet als starter.

2. Aanbod van onze partners

Bent u startende ondernemer of startte u uw beroepsactiviteit minder dan drie jaar geleden op? Profiteer dan van alle diensten die u van onze partners cadeau krijgt omdat u klant bij ons bent.

3. Vliegende Start: hét instrument om succesvol te starten

Het is zover ! U gaat van start met uw eigen zaak. Het grote ondernemersavontuur begint vandaag, en natuurlijk wilt u koste wat het kost dat uw project slaagt. Dat treft: door slechts negen vragen te beantwoorden, verzekert u zich van een vliegende start.

4. Volg from start to success en krijg persoonlijke ondersteuning

Een eigen zaak starten, dat brengt een heleboel vragen met zich mee. Zeker in het begin! Op zo'n momenten is het belangrijk dat uw bank voor u klaar staat met een netwerk van adviseurs, experten, ondersteunende tools en partners. Zo beschikt u, op basis van uw behoeften en uw beroepsactiviteit, altijd over de meest geschikte adviseur om u van concreet en persoonlijk advies te voorzien.

5. Businessplan, van idee tot onderneming

Inzicht verwerven in de praktische en financiële haalbaarheid van uw idee; dat is het doel van een businessplan. Dit plan geeft uw project geloofwaardigheid en stelt u in staat om de juiste vragen te stellen.