Menu

Uw onderneming financieren

Geld nodig?

Om echt te starten met uw onderneming hebt u geld nodig. Hoe regelt u een passende financiering voor uw investeringen? Uw Adviseur Starters helpt u met een financiering op maat. Ontdek alvast onze alternatieve financieringen en ons overzicht van de kredietvormen. Onderaan deze pagina vindt u onze simulatietool.

Kent u alle financieringen?

Vraag het aan de crowd!

Crowdfunding is een alternatieve manier van financiering via onze partner Hello crowd. U kunt uw idee aftoetsen aan de markt en u laat uw project financieren door het grote publiek. Via het crowfundingsplatform zet u uw project in de kijker, de extra publiciteit krijgt u er gratis bij. 

Ontdek crowdfunding!

Op zoek naar een bedrijfswagen?

Met Starters Renting kiest u voor eenvoud en flexibiliteit. Binnen 48 uur wordt uw voertuig geleverd en u krijgt als beginnend ondernemer heel wat extra’s. Denk maar aan de volledige schadedekking, het onderhoud dat inbegrepen is of de Total-tankkaart die u erbij krijgt!  

Meer weten?

Financieren zonder krediet?

Dat kan, met een subsidie! De overheid ondersteunt beginnende ondernemers, u vindt op alle niveaus, van federaal tot gemeente, overheidssteun die u verder helpt. Ontdek alle mogelijkheden voor subsidies en overheidssteun.

Ontdek subsidies!

Voor elk project een krediet

Elk project is specifiek, u kent uw project, het komt erop aan een passende financiering te vinden. Een krediet voor onroerend goed, een lening voor bedrijfsmateriaal of een financiering voorafbetaling? Neem alvast ons overzicht van de financieringen door.

Meer info!

Uw project kan een krediet goed gebruiken!

Vind wat u nodig hebt

Om u hiermee te helpen, kunt u uw financiering simuleren. Dat geeft u een goed beeld van alle opties, u kunt ze vergelijken, nader bekijken en een keuze maken die u het beste past.

Ontdek ons traject

Om uw traject af te ronden bekijkt u tenslotte ons aanbod om uzelf en uw onderneming te beschermen: van verzekeringen tot pensioenregelingen.

U wilt kennismaken met uw Adviseur Starters?