Menu

Wij begeleiden u naar uw succes

Van bij de start van uw project kan u beroep doen op een starterscoach. Hij of zij vindt samen met u de beste oplossingen voor uw plannen.

Laat u begeleiden door een starterscoach

Gaat u de uitdaging aan om te ondernemen, om uw idee om te zetten in de praktijk? De Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis stelt u een starterscoach ter beschikking om u te helpen. Hij of zij adviseert u van bij de start van uw activiteiten en volgt de groei van uw zaak. De starterscoach kan bovendien een beroep doen op een netwerk van experten – specialisten in verzekeringen, subsidies enz. – en partners.

Securex

Securex gidst u door alle formaliteiten bij de opstart van uw zaak:

  • inschrijving bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen (KBO) via een adviseur in het kantoor (de starter betaalt de wettelijk vastgelegde inschrijvingskosten); ·
  • aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds; gratis activering van uw ondernemingsnummer dat zal dienen als btw-nummer;
  • een gratis gesprek van een uur met een expert van Securex.

From Start to Success, een traject voor starters

Ondernemen vraagt veel energie, maar ook steun. Om u te helpen, hebben we het programma From Start to Success ontwikkeld. Een doelgerichte begeleiding gedurende het eerste jaar van uw activiteiten.

Meer weten

Total-tankkaart

Met de tankkaart van Total tankt u tegen voordelige prijzen in meer dan 500 Total-tankstations in België. Bovendien profiteert u gratis van de pechverhelpingsdienst Total Assistance en krijgt u een korting van 20% in de carwashes van Total. Als starter maakt u een jaar lang gratis gebruik van deze kaart.

U kunt kiezen tussen twee types kortingen op uw tankbeurten:

  • een korting van 0,10 euro/liter (incl. btw) op de officiële prijs per liter in een tankstation van Total naar keuze (behalve de tankstations langs snelwegen);
  • een korting van 0,05 euro/liter (incl. btw) op de officiële literprijs in alle Total-tankstations.

Meer weten

Specialisten in nieuwe technologieën

Hebben uw activiteiten te maken met nieuwe technologieën (green technology, biotech, medical tech, information tech enz.)? Doe dan een beroep op een specialist die deze domeinen door en door kent. Hij geeft u raad bij elke stap, stelt oplossingen voor die aangepast zijn aan uw situatie en hij brengt u in contact met lokale partners om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Specialisten voor sociale ondernemers

Wij zijn nooit ver weg en spelen een sleutelrol in de ontwikkeling en begeleiding van ondernemingen met een sociale roeping. We bouwen een duurzame relatie met u op en staan u bij op elk sleutelmoment. En dat in functie van de specifieke kenmerken van uw zaak.