Menu

Adviseur Starters

Uw onderneming beginnen met een adviseur aan uw zijde

Als beginnende ondernemer is uw eerste jaar cruciaal: u bespaart tijd en geld met het juiste advies op het juiste moment. En dat krijgt u van uw Adviseur Starters, die expert is in het begeleiden van uw onderneming tijdens de eerste 12 maanden.

Wegwijs als starter

Uw Adviseur Starters is er voor u: hij helpt u verder met al uw vragen om uw onderneming te starten.

Expert tot uw dienst

Uw adviseur is een expert en deelt zijn kennis en ervaring met u. Ook profiteert u van zijn lokaal netwerk van ondernemers.

Eenvoud in oplossingen

Samen met u zoeken we eenvoudige en online oplossingen voor uw administratie en bankzaken.

Uw traject van één jaar met een expert

Starten met uw adviseur

Uw traject van één jaar starten is heel eenvoudig. U bent klant of wordt klant en u profiteert van alle voordelen van uw Adviseur Starters. Kunt u niet wachten om uw traject aan te vatten? Maak vandaag nog kennis met uw adviseur!

Begeleiding op maat

Een businessplan maken? Uw onderneming oprichten? U zoekt een financiering? Dat zijn enkele belangrijke vragen voor beginnende ondernemers. Voor elke ondernemer zijn de vragen anders, maar uw Adviseur Starters begeleidt utijdens uw traject van één jaar. U staat er niet alleen voor, reken op advies en ondersteuning!

Uw onderneming online

Online zichtbaarheid is belangrijk voor uw onderneming, steeds meer Belgen zoeken en kopen online. Als starter is het noodzakelijk om gemakkelijk online gevonden te worden en de digitale trend te volgen. Onze bank werkt samen met Google, in geen tijd vinden klanten u online. Ontdek Google My Business. Uw Adviseur Starters helpt u vooruit!  

Altijd bereikbaar

Uw Adviseur Starters staat aan uw zijde, dit betekent ook dat hij beschikbaar en bereikbaar is voor al uw vragen. Hij adviseert u vanuit het kantoor of vanop afstand via videocall, zo hoeft u zich niet te verplaatsen. U hebt ook de mogelijkheid om een vast contactpersoon te hebben in het Easy Banking Centre, met dezelfde expertise.

Ontdek ons traject

U wilt graag starten? Zet dan de eerste stap en ga vlot van start met ons stappenplan.

En wat na één jaar?

Blijvende ondersteuning van uw bank  

Proficiat, uw onderneming bestaat één jaar! Na het eerste jaar en de eerste successen volgt een nieuw traject. U wilt opnieuw groeien? Uw succes versterken?  We doen het samen! Wij gaan verder met het begeleiden, adviseren en ondersteunen van u en uw onderneming, zoals u het wilt.

U wilt kennismaken met uw Adviseur Starters?