Menu

Priority Banking

Priority Banking biedt u follow-up door een persoonlijke adviseur

Uw adviseur begeleidt u bij de verwezenlijking van uw plannen. Hij helpt u de juiste beslissingen te nemen op het vlak van beleggingen, verzekeringen en kredieten.

Een proactieve aanpak met follow-up van uw beleggingen, uw pensioen en begeleiding bij uw nalatenschap? Dan is onze dienst Priority Banking Exclusive perfect voor u.

U geniet van verschillende privileges voor u en uw gezin

De Priority Banking-ervaring omvat verschillende diensten en voordelen: toegang tot bevoorrechte informatie en evenementen, uitzonderlijke kortingen en unieke bankvoordelen.

Ontdek meer over onze Priority Banking-aanpak.

U doet uw voordeel met Priority Banking of Priority Banking Exclusive

Geniet ook van de diensten, producten en voordelen van Priority Banking of Priority Banking Exclusive, contacteer ons op het nummer 02 433 41 69.

Privileges voor u en uw gezin

Als Priority Banking-klant ontvangt u bevoorrechte informatie via de website MyExperts.be en onze lokale informatiesessies.

Dankzij onze partner Seaters kunt u erg voordelig verschillende sportwedstrijden, concerten en culturele evenementen bijwonen.

Bovendien geniet u ook van kortingen in talloze winkels, bioscopen, pretparken en hotels.

Meer informatie over de privileges van Priority Banking.

Als Priority Banking-klant beschikt u over dagelijkse marktanalyses en duiding over maatschappelijk verantwoorde beleggingen op MyExperts.

Doe uw voordeel met Priority Banking Exclusive

Bent u al Priority Banking-klant?

Wilt u graag meer weten over Priority Banking Exclusive? Neem dan contact met uw adviseur.