Menu

Medische beroepen

Een aangepast aanbod voor artsen, tandartsen, dierenartsen en andere medische specialisten.

Uw partner bij elke stap in uw loopbaan

Bent u arts, dierenarts of tandarts? Dan hebt u een statuut dat om specifieke financiële oplossingen vraagt. Niet alleen voor uw professionele activiteiten, maar ook voor uw persoonlijke investeringen en de bescherming van uw gezin. Daarom krijgt u bij ons een aangepaste dienstverlening. Onze waaier aan diensten is perfect op maat van elke fase in uw leven en in uw loopbaan.

Uw adviseur expert medische beroepen staat voor u klaar

Binnen De Ondernemersbank kunt u rekenen op de professionele hulp van uw adviseur vrije beroepen. Hij of zij zal voor zowel uw privézaken als voor professionele zaken financieel advies geven op maat van uw situatie en u begeleiden. Zo wordt uw adviseur expert medische beroepen uw professionele vertrouwenspersoon doorheen uw loopbaan.

U krijgt financieel advies op maat van uw situatie, voordelige voorwaarden voor onze financiële oplossingen en bovendien geniet u heel wat interessante diensten van onze externe partners.

Voor uw stageperiode

Met ons aanbod voor stagiairs/specialisatie in opleiding legt u de fundering voor een stabiele toekomst. U profiteert van voordelige voorwaarden op uw persoonlijke kredieten en andere producten. Voordelig lenen voor uw woning of een auto? Lees meer en ontdek het volledige aanbod voor de kandidaat-arts.

Voor de opstart van uw praktijk

U start uw eigen praktijk? Dan krijgt u gunstige voorwaarden op uw professionele en persoonlijke kredieten, verzekeringen en rekeningen. Ga voor een vlotte start en ontdek onze oplossingen op maat. Ideaal voor uw gezin en uw praktijk. Ontdek het allemaal in ons aanbod voor de medische starter.

Voor de groei van uw praktijk

U bent al meerdere jaren actief en uw praktijk is een gevestigde waarde. Nu uw grootste investeringen achter de rug zijn, kunt u zich concentreren op de groei van uw kapitaal. Lees er alles over in ons aanbod voor de praktijk in volle bloei.

CompanyMakers

Richt uw BVBA online op in 5 stappen. Een snelle en veilige digitale oplossing die startende ondernemers de kans geeft om zich helemaal op hun activiteit te concentreren, terwijl wij de administratieve formaliteiten opvolgen voor de oprichting van hun bvba. In een paar dagen tijd zorgen we voor opening van bankrekening, oprichtingsakte bij een notaris, activering van het btw-nummer en inschrijving van uw bvba bij de kruispuntbank. Tijd verliezen aan paperassen is verleden tijd!

Meer weten?

Wilt u hierover meer weten? U leest hier alles over in de verschillende documenten die we voor u selecteerden.