Menu

Adviseur Expert Medicals

Al uw bankzaken via één aanspreekpunt

Hebt u vragen of advies nodig? U wilt uw bankzaken regelen? Reken op de persoonlijke begeleiding van uw Adviseur Expert Medicals en zijn team. Hij komt graag langs waar en wanneer het voor u het best past: bij u thuis, in uw praktijk of na uw spreekuur.

Begeleiding op maat

Adviseur met expertise

Uw adviseur is een expert in de medische sector. Hij houdt de vinger aan de pols en volgt de ontwikkelingen in de sector op de voet. Regelmatig schoolt hij zich bij om u beter van dienst te zijn met doordacht advies en bankoplossingen.

Voor al uw vragen

Een team van specialisten buigt zich over uw vragen rond fiscaliteit, verzekeringen, beleggingen, renting en leasing. Uw adviseur biedt zo passende oplossingen aan die aansluiten bij uw persoonlijke en professionele situatie.

Altijd bereikbaar

U hebt wellicht een drukke agenda. Daarom is uw adviseur telefonisch rechtstreeks bereikbaar. U kunt rekenen op zijn voortdurende steun bij de uitbouw van uw carrière. Ook kunt u informatie krijgen via online banking of de app.

Uw project, van A tot Z

Samen uw praktijk  doen groeien

Uw Adviseur Expert Medicals staat voor u klaar van bij de start van uw carrière als arts(-assistent), tandarts of dierenarts. Zo helpt hij u mee op weg in de meest optimale omstandigheden, met onder meer een checklist en handige tools voor het vlotte beheer van uw praktijk. Daarnaast loodst hij u perfect door de financiële, verzekerings- en andere bankproducten. Uw adviseur brengt oplossingen en begeleidt u tijdens de verdere groei van uw praktijk.

Vertrouwd met de medische sector

Onze gespecialiseerde adviseurs voelen zich thuis in uw leefwereld. Zo organiseren we mee verschillende initiatieven in uw sector en volgen we de ontwikkelingen op de voet. Interesse in deze initiatieven? Contacteer uw Adviseur Expert Medicals voor meer informatie.

Events voor de medische professional

Onze informatiesessies over bank- en financiële zaken voor studenten in de medische sector helpen u vooruit als medische professional. U kunt ook langskomen op één van onze andere events. Uw Adviseur Expert Medicals vertelt er u alles over.