Menu

Vlot betalen in het buitenland

We zorgen samen met u voor veilig betaalcomfort in het buitenland

Reizen in het buitenland doet u liefst zo comfortabel mogelijk. Wij helpen u om u optimaal betaalcomfort te geven in het buitenland. De beveiliging van uw betalingen is voor ons een prioriteit. Om fraude te voorkomen zijn er bij kredietkaarten en bankkaarten standaad enkele beperkingen ingesteld. Hieronder leest u over deze veiligheidsbeperkingen en hoe u ze heel eenvoudig ongedaan kunt maken. Voor online betalingen gelden de beperkingen niet. Ook over hoe u vlot vreemde munten kunt bestellen vindt u hier nuttige info.

Uw kaart is vanaf nu wereldwijd geldig, ook in de Verenigde Staten

Een reis naar de andere kant van de Atlantische Oceaan? Een auto huren bij een Spaans verhuurbedrijf? Cruisen op een Italiaanse boot? Uw kredietkaart is meteen gebruiksklaar in elk van deze situaties, vanaf nu ook in heel Amerika. Betalen in en reizen naar de Verenigde Staten, nu dubbel zo ontspannend!

Maestro buiten Europa

Zowel binnen als buiten Europa kunt u betalen met uw bankkaart met Maestro-functie. Om fraude tegen te gaan is het gebruik van Maestro standaard beperkt tot Europese landen. In niet-Europese landen wordt de magneetstrook op uw bankkaart vooral gebruikt voor de betalingsbeveiliging. U kunt de Maestro-functie buiten Europa eenvoudig via Easy Banking App, telefonisch op het nummer 02 762 60 00 of in een BNP Paribas Fortis-kantoor activeren.

Vreemde munten bestellen

Beschikt u graag over wat vreemde bankbiljetten om betalingen te doen onderweg of op uw bestemming in het buitenland? Daar helpen we u graag bij. Bestel uw vreemde munten tijdig. Bel daarvoor gewoon even naar uw kantoor. U kunt uw vreemde munten ook eenvoudig online reserveren.

Nuttige links om in alle rust naar het buitenland te reizen