Menu

Optimale bescherming

Verzekeringen die uw verwachtingen waarmaken

Een vermogen opbouwen is één zaak. Er in alle rust van genieten is een andere, even belangrijke zaak. Om u, uw gezin en uw bezittingen optimaal te beschermen tegen de onvoorspelbaarheid van het leven, stellen wij u een pakket van verzekeringen voor. Op maat van wat u wenst en nodig hebt.

Uw gezin beschermen

Uw gezin beschermen tegen alle mogelijke financiële tegenslagen is essentieel. Kies daarom voor de juiste familiale, levens-, overlijdensverzekering, ...

Zowel in België als in het buitenland bent u zeker van een bescherming die perfect aan uw verwachtingen voldoet. Wij stellen u de juiste kwaliteitsvolle mogelijkheden voor.

Uw vrije tijd beschermen

Uw beroepsactiviteiten en het beheer van uw vermogen laten u misschien maar weinig vrije tijd.

Des te meer reden om die vrije tijd goed te verzekeren. Zowel voor uw verplaatsingen binnen België als voor uw vakanties in het buitenland. Wij hebben een verzekering op maat van de precieze omstandigheden.

Uw roerend vermogen beschermen

U bent voortdurend bezig met het structureren en uitbreiden van uw roerend vermogen.

Wat zou er met dat vermogen gebeuren bij een onverwacht overlijden? Dankzij een aangepaste verzekering bent u er zeker van dat uw vermogen wordt toegewezen aan de juiste personen.

Uw onroerend vermogen beschermen

Of het nu gaat om uw woning, investeringseigendommen of gebouwen bestemd voor uw beroepsactiviteit …

U beschermt uw onroerend vermogen het best met verzekeringen ad hoc, te beginnen met een goede brandverzekering. Uw bevoorrechte gesprekspartner binnen de Private Bank geeft u het beste advies ter zake.

Oplossingen op maat

Uw behoeften en verwachtingen zijn uniek

Uw vermogenssituatie en de verwachtingen die u daaraan koppelt, zijn uniek en karakteristiek. Het spreekt dan ook voor zich dat u een oplossing op maat krijgt. Daarom brengt uw Private Banker of Wealth Manager u in contact met de nodige experts. Op die manier kunnen we u een allesomvattend verzekeringspakket voorstellen. U krijgt toegang tot het algemene aanbod van verzekeringen, waarmee u vertrouwd bent. Bovendien bieden wij u specifieke producten aan om bijzondere en uitzonderlijke bezittingen te beschermen (jacht, zwembad, oldtimer, ...). Neem contact op met uw bevoorrechte gesprekspartner binnen de Private Bank en wees verzekerd van uw toekomst.