Menu

Veelgestelde vragen

Investeringsadvies: wij adviseren, u beslist

Investeringsadvies: wij adviseren op uw maat

We volgen uw portefeuille continu op en reiken u interessante beleggingsopportuniteiten aan. We houden daarbij rekening met uw doelstellingen, verwachtingen en wensen.

U beslist op basis van proactief advies

Bij investeringsadvies, bent u actief bezig met uw beleggingen en u neemt alle eindbeslissingen zelf. Toch vindt u proactief advies op maat volgens uw wensen en verwachtingen een echte meerwaarde.

Uw Private Banker: een sleutelfiguur

Wilt u graag meer weten over investeringsadvies bij onze Private Bank? Contacteer ons online of bel uw Private Banker.

Investeringsadvies: bogen op de vakkennis van onze beleggingsexperts

Uw Private Banker contacteert u regelmatig voor een diepgaand portefeuillegesprek. Indien nodig stelt hij of zij voor hoe u uw portefeuille nog verder optimaliseert. Ook als u zelf overweegt om te kopen of verkopen, kunt u altijd bij hem of haar terecht om uw beslissing op voorhand af te toetsen.

Daarnaast krijgt u proactief - of op uw verzoek - extra beleggingsinformatie.

Altijd en overal op de hoogte van uw beleggingen

Als u kiest voor Investeringsadvies volgen wij uw portefeuille van nabij op en doen we aan risicobeheersing. De permanente diagnose gebeurt aan de hand van een aantal indicatoren. Van zodra een van hen oplicht, ontvangt u een bericht. Dan beslist u zelf of u dit al dan niet beter opvolgt.

U ontvangt niet alleen geregeld een uitgebreid en actueel overzicht van uw portefeuille, u kunt de evolutie ook dagelijks opvolgen via online banking.

Beleggen op maat en met volledige gemoedsrust