Menu

Veelgestelde vragen

Uw beleggingen laten beheren via discretionair vermogensbeheer

Wij beleggen op maat van uw doelstellingen en verwachtingen

Laten beleggen? Wij beheren een gepersonaliseerde beleggingsportefeuille met risicobeheersing volgens de strategie en aanbevelingen van onze specialisten.

U bent altijd perfect op de hoogte van uw beleggingen

Uw Private Banker of Portfolio Manager houdt u regelmatig op de hoogte van de evolutie van uw beleggingen. U kunt ze ook altijd online raadplegen.

Wilt u graag meer weten over onze aanpak rond laten beleggen?

Maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Private Banking Centre of bel uw Private Banker/Wealth Manager op een moment dat u past. We helpen u graag verder.

Een mandaat voor het beheer van uw beleggingsportefeuille

Voor een maximale gemoedsrust vertrouwt u het beheer van uw beleggingen toe aan onze specialisten. Zij houden rekening met uw financiële situatie, beleggingsdoelstellingen, kennis en ervaring. Onze aanpak is gebaseerd op strikte risicobeheersing en een wereldwijde beleggingsstrategie.

Deze service is exclusief voor cliënten van de Private Bank met een portefeuille vanaf 1 miljoen euro.

Uw beleggingen in realtime opvolgen

Uw portefeuille is in goede handen. Toch kunt u, als u dat wilt, in realtime de evolutie van uw beleggingen opvolgen via Easy Banking Web. Om de drie maanden ontvangt u een uitgebreid rapport over de stand van zaken. Indien gewenst, kunt u dat rapport dan samen met uw Private Banker of Wealth Manager doornemen en door hem laten toelichten.

Een brede en toegespitste expertise voor u