Menu

Investeringsadvies

Uw kapitaal doen groeien

U bent ervan overtuigd dat beleggen de beste manier is om uw kapitaal op lange termijn te laten groeien. U beseft ook dat goed beleggen een actieve opvolging van de financiële markten vereist en een consequente opbouw van een portefeuille die past bij uw beleggersprofiel.

Uw Private Banker, een sleutelfiguur

Bij investeringsadvies kunt u bogen op de vakkennis van onze beleggingsexperts. U kunt daarvoor terecht bij uw Private Banker op de manier en het ogenblik die u het best passen. Hij zal u ook geregeld contacteren voor een diepgaand portefeuillegesprek. Indien nodig doet hij een voorstel om uw portefeuille nog verder te optimaliseren. Ook als u zelf overweegt om te kopen of te verkopen, kunt u altijd bij uw Private Banker terecht om uw eventuele beslissing op voorhand af te toetsen.

Risicobeheersing

Daarnaast bezorgt uw Private Banker u op regelmatige basis - of op uw verzoek - extra beleggingsinformatie. Het investeringsadvies volgt uw portefeuille van nabij op en besteedt daarbij veel aandacht aan risicobeheersing. De permanente diagnose gebeurt aan de hand van een aantal indicatoren. Van zodra een van deze indicatoren oplicht, ontvangt u een bericht. Dan kunt u zelf beslissen of dit al dan niet opvolging vereist.

Alles weten, alles kennen

U ontvangt regelmatig een uitgebreid en actueel overzicht van uw portefeuille. Bovendien kunt u de evolutie dagelijks opvolgen via online banking.