Wanneer ontvang ik mijn cashback?

We keren alle cashbacks die u in de voorgaande periode verdiende maandelijks in één keer uit. Het geld wordt de maand volgend op de validatie van de cashback automatisch overgeschreven op de betaalrekening waarmee je je aankoop hebt betaald. U kunt zien hoeveel u hebt bespaard via de rubriek Historiek in uw Easy Banking App.
Voorbeeld: als u een aankoop deed in januari en er een cashback werd gedetecteerd, heeft deze de status 'in behandeling'.  Zodra de validatieperiode is verstreken (tussen 14 en 30 dagen), verandert de status van uw cashback naar gevalideerd (bedrag in het groen geschreven). In dit geval bent u er zeker van dat u voor deze cashback wordt betaald in de maand volgend op de validatie (in februari of maart, afhankelijk van de validatiedatum).

Encore besoin d'aide ?

Partage de votre écran Easy Banking Web
Si vous êtes actuellement en contact téléphonique ou chat avec un conseiller Easy Banking, vous pouvez démarrer un partage de votre écran Easy Banking Web
Partage du numéro de session
Afin d'activer le partage de votre écran Easy Banking Web, veuillez svp communiquer le numéro de session ci-dessous au conseiller Easy Banking avec qui vous êtes en relation.

Numéro de session: