Menu

CompanyMakers

Uw vennootschap oprichten zonder veel paperassen!

CompanyMakers is een unieke dienst voor de oprichting van uw (e)bvba. U start uw aanvraag voor uw vennootschap online en onze experten brengen alle administratieve formaliteiten voor u in orde. Reken op een opvolging van A tot Z. Eenvoudig en u wint tijd zodat u kunt focussen op wat belangrijk is: uw activiteit en uw klanten.

Eenvoudig uw vennootschap online oprichten

Uw vennootschap gemakkelijk online oprichten? Dat doet u met CompanyMakers. U vult online het aanvraagformulier in en we gaan ermee aan de slag. U kunt gerust zijn, het verdere verloop gaat vanzelf.

Uw gemak bij de oprichting staat altijd voorop

U volgt het volledige proces van A tot Z vanuit uw zetel. Geen bezoek aan het kantoor nodig: wij komen tot bij u om u alle nodige documenten te laten ondertekenen. U blijft op de hoogte van het proces via e-mail.

Persoonlijke begeleiding door experten  

Voor elke stap hebt u een team van experten aan uw zijde: het team van CompanyMakers, uw bankadviseur, uw notaris of de experten van Securex. Zo bent u altijd zeker bij de oprichting van uw vennootschap.

Ontdek CompanyMakers in deze video

Kies uw formule

All-in 400 euro excl. btw*

 • samenstelling administratief dossier;
 • overdracht dossier aan uw notaris;
 • strikte opvolging van uw dossier met de verschillende partijen;
 • aanmaak van de voorlopige rekening van uw vennootschap;
 • opening van een professionele rekening (Pack Essential Pro of Flex Pro) bij een BNP Paribas Fortis-kantoor;
 • inschrijving bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de activering van uw BTW-nummer via het ondernemingsloket, via onze partner Securex.

Basic 300 euro excl. btw*

 • samenstelling administratief dossier;
 • overdracht dossier aan uw notaris;
 • strikte opvolging van uw dossier met de verschillende partijen;
 • aanmaak van de voorlopige rekening van uw vennootschap;
 • opening van een professionele rekening (Pack Essential Pro of Flex Pro) bij een BNP Paribas Fortis-kantoor.

* Prijzen zijn exclusief kosten van de notaris! Om u een idee te geven: het totaal van de aktekosten voor een oprichting bvba met een geplaatst kapitaal van 50.000 euro wordt geraamd tussen 950 en 1450 euro excl. BTW (omvat ereloon, administratieve kosten en taksen).

Uw vennootschap oprichten

Hoe werkt het?

 1. U doet uw aanvraag online.
 2. Na uw online aanvraag starten wij met de voorbereiding van het dossier.  U krijgt e-mails over het verloop van het dossier.
 3. Onze Adviseur Starters komt langs als het u past om u alle nodige documenten te laten ondertekenen en essentiële documenten voor de oprichting van uw vennootschap te verzamelen, bijvoorbeeld het ondernemingsplan dat u met uw boekhouder hebt opgesteld.
 4. Notaris: uw dossier wordt overgemaakt aan de door u gekozen notaris. Hij zorgt voor de oprichting van uw vennootschap en de publicatie van de statuten in het Belgisch Staatsblad. Hij neemt contact op met u.
 5. Eenmaal de akte verleden is, nemen wij terug over en finaliseren we de oprichting.
 • Wij openen een Pack Essential Pro of Flex Pro bij een BNP Paribas Fortis-kantoor naar keuze, de rekening en ons basisaanbod zijn gedurende twaalf maanden gratis. Wij zorgen voor een soepele overdracht aan uw bankadviseur, waarbij u kunt genieten van alle voordelen van een Starter.
 • Als u kiest voor de all-in-formule, zorgen wij via onze partner Securex voor de  inschrijving van uw vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en een gratis activering

Richt uw vennootschap hier online op

Meer weten?

U kunt hier onze algemene voorwaarden downloaden.

Wettelijke informatie

CompanyMakers is een dienst voor de oprichting van vennootschappen van het type (e)bvba, die beschikbaar is voor niet-klanten en klanten van BNP Paribas Fortis. Dit formulier vormt een aanvraag en is dus onderworpen aan de aanvaardingsvoorwaarden van de bank. De kosten voor de dienst worden afgehouden van het gestorte startkapitaal voor de oprichting.