Menu

Het krediet voorafbetaling belastingen (Bonifisc)

Sluit een krediet af voor de voorafbetaling van uw belastingen ...

... en vermijd belastingvermeerderingen

Om op het einde van het belastingjaar een belastingvermeerdering te vermijden, moet u voorafbetalingen doen. U beschikt daartoe niet noodzakelijk over het nodige geld of u wenst uw liquiditeiten niet aan te spreken. Het krediet voorafbetaling belastingen (Bonifisc) is precies wat u nodig hebt. Na het onderzoeken van uw dossier en onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag, betalen wij de fiscus in uw plaats. U betaalt terug in uw eigen tempo, over een periode van maximaal 12 maanden. Tweemaal goed nieuws: u vermijdt een belastingvermeerdering en in sommige gevallen profiteert u zelfs van een bonificatie.

Pas uw terugbetalingen aan

Afhankelijk van uw budget betaalt u het krediet dat de bank u heeft toegestaan terug. Dat kan over een periode van 8 tot maximaal 12 maanden.

Trek de interest af

De interest op het krediet trekt u als beroepskost af van uw belastingen.

Voor een geruster gemoed

Het krediet wordt elk jaar hernieuwd. U hoeft zich niet te bekommeren om de administratie en het beheer van uw voorafbetalingen.

Bereken uw voordeel

Wat betekent een krediet voorafbetaling belastingen concreet voor u? Simuleer uw krediet en vul het bedrag van te betalen belastingen en de voorafbetalingen in. Ontdek het ideale bedrag voorafbetaling en hoeveel belastingvermeerdering u vermijdt. Dan weet u precies wat uw voordeel is.

Financier uw voorafbetaling belastingen hier

Meer weten?

Wilt u hierover meer weten?