Menu

Veelgestelde vragen

Menu

Tips voor een zorgeloze winter

Koning Winter is weer in aantocht

En hij brengt een gure wind, ijs en sneeuw met zich mee. Bovendien stijgt in de donkere wintermaanden het aantal woninginbraken. U neemt dus maar beter uw voorzorgen om uw huis gezellig warm én inbraakvrij te houden.

In de winter moet u trouwens ook altijd op uw auto kunnen rekenen. Hoe voorkomt u startproblemen bij vriesweer? En hoe rijdt u veilig op gladde wegen? Enkele tips om de winter veilig en comfortabel door te komen …

1. Uw huis

Niets zo heerlijk in de winter als cocoonen in een warm en veilig huis, terwijl het buiten koud en donker is. Ontdek onze tips om uw huis:

  • efficiënt en veilig te verwarmen ;
  • te beveiligen tegen inbraak;
  • ook aan de buitenkant winterklaar te maken.

Uw auto

Rijden in de winter vraagt meer voorbereiding en aandacht dan tijdens de andere seizoenen. Maar met de juiste voorzorgsmaatregelen komt u vlot en probleemloos de winter door. Kom te weten hoe u:

  • uw auto voorbereidt op de winter;
  • veilig rijdt in winterse omstandigheden.

En uw verzekeringen?

Met deze tips gaat u alvast prima voorbereid de winter in. Maar toch kan er nog altijd tegenslag uit onverwachte hoek komen. En dan bent u maar beter goed verzekerd. Geniet u wel de beste bescherming?

Om met een gerust hart de winter in te gaan, kijkt u best uw verzekeringspolissen nog eens grondig na. Of contacteer ons voor een gratis check-up. Onze adviseurs lichten uw verzekeringsportefeuille graag vrijblijvend voor u door.

Meer over ons verzekeringsoplossingen vindt u op onze website.