Menu
 • Visa Business Blue

  A credit card for all your professional expenses, in utter confidence.

  More info
 • Discover Bizcover

  A continuing source of information for entrepreneurs.

  More info
 • From start to success

  A program that will make your entrepreneurial dreams come true.

  More info
 • Payment terminal

  Accept all cards and increase your customers’ satisfaction.

  More info

We are here for you

Or

24/7 via this website...

Starters

Uw ticket naar het ondernemersbestaan

De teerling is geworpen. U wordt ondernemer! Weet dat een hele reeks voordelen voor u klaar staan. De Ondernemersbank ondersteunt de lancering van uw project met een specifiek en ruim gevarieerd aanbod voor starters.

Zelfstandigen

Mis geen enkele opportuniteit

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op ma

Vennootschappen

Focus op wat telt

Als zaakvoerder bent u verantwoordelijk voor het succes van uw onderneming. De relaties met klanten en leveranciers, het personeelsbeheer, de financiën ... Geen tijd te verliezen dus. Blijf bij de essentie van het ondernemen met De Ondernemersbank dankzij onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

Vrije beroepen

Maak gebruik van deskundig advies

U werkt in de medische of juridische sector? U bent architect of vastgoedmakelaar? Of oefent u nog een ander vrij beroep uit? Geniet gespecialiseerd advies van een expert in uw domein in elke fase van uw carrière.

Landbouwers

Kies voor succes

Is financiële stabiliteit van essentieel belang voor de uitbating van uw agrarische onderneming? Laat u ondersteunenen door De Ondernemersbank en geniet onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

Bizcover

Bizcover is een blog van, voor en door ondernemers. Hier delen experts en ondernemers hun kennis. Duik meteen in deze schat aan informatie, advies, tips en getuigenissen. Lees meer.

PROspective

Is uw onderneming in volle groei? Onze nieuwsbrief PROspective staat boordevol handige informatie en nuttig advies. Ontvang elke maand artikels over relevante en actuele onderwerpen. Lees meer.