Menu
 • Waarom BNP Paribas Fortis

  Geniet van diensten en advies op maat van uw nieuwe leven als expat.

  Meer weten
 • Wij verdubbelen je inkomsten.

  Verdubbel jij je dromen?

  Grijp je kans!
 • MasterCard Gold

  Geniet van uw vakantie met MasterCard Gold!

  Meer weten

We zijn er voor u

Of

24/7 via deze website

Premium Pack

Deze zichtrekening heeft een heleboel voordelen die uw leven in België makkelijker maken, gratis gedurende het eerste jaar.

Hello4You

Speciaal voor de 18- tot en met 27-jarigen is er deze bankrekening voor de dagelijkse bankzaken.

Ontdek ons aanbod voor expats

Word klant bij BNP Paribas Fortis

Door te kiezen voor BNP Paribas Fortis krijgt u toegang tot dienstverlening op maat, ontworpen om uw aankomst in België te vereenvoudigen, maar ook om aan uw behoeften en uw specifieke eisen te voldoen.  

Verzekeringen op maat

Goed gedekt, voor een gerust gemoed bij uw verhuis naar België. Een familiale- en een brandverzekering, een voertuig- en een inkomstenverzekering, … Kies voor de dekkingen die bij uw behoeften passen en leid een zorgeloos leven in België.

Meer weten?

Een aanbod op uw maat

Bij uw aankomst in een nieuw land moet u heel wat praktische zaken regelen. Ontdek ons aanbod voor expats en maak uzelf het leven makkelijker...

Meer weten?

Huurwaarborg

Uw intrek nemen in een ander land gaat vaak gepaard met het huren van een huis of appartement. Daarvoor moet u een huurwaarborg aan de verhuurder kunnen voorleggen. U stort dat bedrag op een geblokkeerde spaarrekening op uw naam. Zo is de verhuurder beschermd en ontvangt u rente op het gestorte bedrag.

Meer weten?

Zelf bankieren

Als expat is het een must om uw bankzaken, uw verzekeringen en uw beleggingen te kunnen beheren waar en wanneer u dat wilt. Met ons uitgebreid gamma van producten en diensten hebt u op elk ogenblik toegang tot de bank en tot uw rekeningen.

Meer weten?

Uw dagelijkse verrichtingen onder controle

Een zichtrekening met een premium service

Een betaalkaart waarmee u kunt betalen in België en in het buitenland, een MasterCard Gold kredietkaart met alle bijhorende voordelen, toegang tot Easy Banking (web+app) en Easy Banking Phone, …

Met het Premium Pack maakt u gratis gebruik van al deze diensten en nog veel meer gedurende het eerste jaar. Daarna kunt u met de Premium Bonus uw maandelijkse bijdrage zelfs terugverdienen.  

Een heleboel voordelen voor jonge klanten

Opties die perfect bij jouw manier van leven passen

Ben je 18 tot en met 27 jaar en kom je in België wonen? Profiteer dan van alle voordelen van ons Hello4You-aanbod, met onder andere een gratis zichtrekening.

Kaarten

Betalen met de kaart? Dat is makkelijk en comfortabel. Kies voor een gepersonaliseerde bankkaart, een MasterCard Gold kredietkaart of een herlaadbare betaalkaart!

Loondomiciliëring

Wilt u zeker zijn dat uw loon in België correct betaald wordt? Laat het dan uitbetalen via een domiciliëring.

Uw bank wereldwijd

U bent in het buitenland en moet een probleem in verband met uw bankzaken regelen? Dan is er zeker een bankkantoor in de buurt. Hebt u besloten België permanent te verlaten? Dan helpt één van onze kantoren u bij het overzetten van uw bankproducten.

Vind een kantoor in uw buurt

Wat is uw postcode?