Menu

Veelgestelde vragen

Bankieren op afstand, altijd en overal

Uw bank overal, altijd

Dagelijks bankieren, privé en professioneel, waar en wanneer u het wilt. Raadpleeg uw rekeningen of plan uw beleggingen … Het zijn enkele voordelen van ons ruim digitaal aanbod. Aarzel niet om een beroep te doen op onze adviseurs voor meer specifieke vragen.

Haal het beste uit onze digitale tools, ontdek welke online applicaties beantwoorden aan de behoeften van uw onderneming op het gebied van liquiditeitsbeheer.

Easy Banking Centre

U hebt dringend een antwoord nodig?

Neem contact op met het Easy Banking Centre van maandag tot vrijdag, van 7 tot 22u, en zaterdag van 9 tot 17u, dan hebt u onmiddellijk contact met een adviseur. Toets het nummer 02 433 43 31 in en stel hem al uw vragen. En als u wordt gebeld, in het kader van uw professionele activiteiten, voor een dringende dagelijkse verrichting, dan is Easy Banking Centre de klok rond toegankelijk.

Isabel

Beperk uw administratie tot een minimum

Met Isabel beheert u niet alleen al uw rekeningen (ook die bij andere banken) maar doet u ook collectieve overschrijvingen en incasseert u domiciliëringen. U kunt ook elektronische facturen ontvangen, uw eigen rapporten opmaken,…Kortom, u maakt uzelf het leven makkelijker. En door dit proces te vereenvoudigen, plukt u zelf de vruchten.

Maak het ondernemen gemakkelijk

  • Self Banking: bankieren in onze Self Banking-ruimtes, alle dagen, van 6 tot 23u.
  • Cash Deposit: deponeer uw cash direct in onze Cash Deposit-toestellen, zelfs buiten de openingsuren.
  • Online rekeninguittreksels: ontvang en bewaar uw uittreksels online. Zeker, ecologisch en gemakkelijk.