Menu

From start to success

Een speciaal programma voor starters: coaches, partners, tools ...

Krijg ondersteuning van starterscoaches

Volop uw project aan het voorbereiden en bijna klaar om u in het ondernemersavontuur te storten? Als starter krijgt u van De Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis starterscoaches tot uw beschikking. Zij begeleiden, helpen en ondersteunen u met hun expertise bij de start van uw activiteit en tijdens uw volledige groeitraject. De starterscoaches kunnen ook terugvallen op een netwerk van specialisten, bijvoorbeeld in verzekeringen of overheidssteun.

From start to success, uw traject voor een vliegende start

Ondernemen vereist niet alleen veel energie van u zelf, maar vraagt ook heel wat ondersteuning van partners. Om u een vliegende start te laten nemen, hebben wij voor u het programma 'From start to success' ontwikkeld. Een specifieke opvolging vol steun en advies tijdens het eerste jaar van uw partnerrelatie met uw bank.

Advies van specialisten in nieuwe technologieën

Als u start in de nieuwe technologieën, zoals bijvoorbeeld in green technology, biotech, medical tech of information tech, kunt u een beroep doen op een specialist die de specifieke kenmerken van uw domein perfect beheerst. Die adviseur helpt u, stelt oplossingen voor die aansluiten bij uw specifieke situatie en verwijst u door naar lokale partners om u optimaal te begeleiden.