Menu

Uw praktijk in volle groei: ons aanbod

Naarmate uw praktijk groeit, evolueren ook uw persoonlijke en professionele noden. Wij zorgen voor de financiële oplossingen die de groei van uw praktijk mee helpen ondersteunen.

Een persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Binnen de Ondernemersbank kunt u rekenen op de professionele hulp van uw persoonlijke adviseur. Hij of zij zal de voordelen evalueren van de eventuele oprichting van een vennootschap voor uw activiteit. Daarnaast maakt uw persoonlijke adviseur een volledige en gedetailleerde pensioenanalyse en geeft u professioneel advies over beleggingen in functie van uw beleggersprofiel.

Dagelijks bankieren

Ons aanbod:

Financieringsoplossingen

  • Wij adviseren u graag over al onze verschillende kredietoplossingen in functie van uw behoeften. We zorgen voor een vlotte afhandeling van uw dossier.
  • U geniet van aantrekkelijke voorwaarden voor uw soepel woonkrediet (onder voorbehoud van aanvaarding).

Sparen en beleggen

Ons aanbod:

  • Beleggingsadvies en professionele opvolging van uw beleggingen vanaf 50.000 EUR met gratis contract Portfolio Advice. Uw voordeel: 60 EUR.
  • Met de Ster Spaarrekening brengt uw spaargeld meer op en betaalt u minder belastingen. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel geld u op de spaarrekening stort. Ontdek nu ons aanbod!

Ontdek ons specifiek aanbod voor vennootschappen en bedrijfsleiders:

  • de Individuele Pensioentoezegging voor de opbouw van een aanvullend pensioen voor de bedrijfsleider, gefinancierd door de onderneming.
  • Pension@work: een groepsverzekering om een aanvullend pensioen te waarborgen voor alle werknemers.
  • Business invest Plan Dual: een verzekering om een bedrag op middellange termijn te beleggen aan een aantrekkelijk rendement met daarboven de mogelijkheid om een vermogen over te dragen naar de aandeelhouder (bijvoorbeeld via een dividenduitkering of een kapitaalvermindering), zelfs op korte termijn.

Verzekeringen

U geniet aanzienlijke kortingen op de premies voor: