Menu

Ons aanbod voor starters medische beroepen

U start uw eigen praktijk? Proficiat. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met nuttige tips tijdens het opstarten van uw carrière.

Een adviseur vrije beroepen staat voor u klaar

Binnen de Ondernemersbank kunt u rekenen op de persoonlijke hulp van uw adviseur vrije beroepen. Hij of zij zal voor zowel uw privézaken als voor professionele zaken financieel advies geven op maat van uw situatie en u begeleiden. Zo wordt uw adviseur uw professionele vertrouwenspersoon doorheen uw loopbaan. Voor u hebben we ook een uitgebreid aanbod aan interessante financiële voorwaarden. U geniet eveneens van diensten van onze externe partners. Een volledig pakket op maat van uw beroepssituatie.

Dagelijks beheer van uw zakelijk vermogen

Ons aanbod:

Dagelijks beheer van uw privé-vermogen

Ons aanbod:

Kent u onze app Easy Banking? Met deze app kunt u mobiel bankieren met uw smartphone of tablet, waar en wanneer u wilt.

Bent u jonger dan 28 jaar? Ons gratis aanbod Hello4You zou u kunnen interesseren.

Verzekeringen

Bescherm uw activiteit en uw inkomsten.

Groepeer in een enkel dossier Modulis VIP (pdf) alle verzekeringen in het kader van uw beroepsactiviteit en geniet jaarlijks een exclusieve VIP-bonus van 12,5%:

Groepeer dus de verzekeringen voor:

  • uw burgerlijke beroepsaansprakelijkheid;
  • uw praktijk;
  • uw auto;
  • uw contant geld ...

Kies een uitgebreide bescherming van uw gezin.

  • Beleg een deel van uw RIZIV-uitkering in een Verzekering Gewaarborgd inkomen. Het resterende bedrag wordt geïnvesteerd in een pensioenproduct.
  • Levenslange zekerheid voor u en uw gezin: de Hospitalisatieverzekering Plus. Deze verzekering biedt u een wereldwijde waarborg en bijstand tegen de beste prijs.

Sparen en beleggen met fiscaal voordeel.

  • U kunt nu reeds een belangrijke belastingverlaging realiseren door te investeren in een aanvullend pensioen met het Pension Invest Plan - VAPZ.
  • Ook als u met u privé-vermogen wenst te sparen of beleggen, kunnen we u oplossingen op maat voorstellen.

Financiering

Financiering op maat van uw praktijk, woning en/of auto:

  • Wij adviseren u graag over Medi Loan (krediet op afbetaling voor de praktijkuitrusting) en andere kredietoplossingen in functie van uw behoeften. We zorgen voor een vlotte afhandeling van uw dossier. Voor Medi Loan en krediet op afbetaling "auto", betaalt u geen dossierkosten. Uw voordeel: 150 EUR.
  • U hebt makkelijk toegang tot leasing (voor uw auto, medisch materiaal of IT, materiaal, ...) met heel interessante kortingen op de premies. U geniet van aantrekkelijke voorwaarden voor uw soepel woonkrediet.

Financiering van uw voorafbetaling voor de belastingen:

Dankzij Bonifisc vermijdt u een belastingvermeerdering, zonder dossierkosten. Uw voordeel: 150 EUR.